Det er Hother Henning, der er manden bag Aros Adventure. Arkivfoto

Det er Hother Henning, der er manden bag Aros Adventure. Arkivfoto

Nyt program fra Aros Adventures på gaden

Lokale oplevelser med historie, outdoor og natur

Oplevelser Aros Adventure er kommet rigtig godt i gang. Efter et år kan firmaet, der indehaves af Hother Hennings, konstatere, at der har været mange henvendelser og at interessen for lokale oplevelser er meget stor.

De konkrete tilbud om oplevelser til private udbydes direkte på Aros Adventures hjemmeside (og af andre hjemmesider). Hovedparten af arrangementerne arrangeres på direkte forespørgsler fra virksomheder og private.

Aros Adventure har således gennemført 248 små og store arrangementer i 2019, alene og sammen med forskellige samarbejdspartnere. De korteste arrangementer har været byvandringer i Aarhus, hvor specielt 'Vikingernes Aarhus' er meget populær og de længste dagsarrangementer i naturen, hvor 'spis naturen' og vandreture i Mols Bjerge har været eftertragtede. Der har været en del guidede busture for foreninger og pensionister. Her har man arrangeret generelle rundvisninger på Djursland, i Nationalparken og forskellige temature om kunst, 1. slesvigske krig, vikingerne og om englandskrigene.

Virksomhederne begynder at lægge en del opgaver ind. Her er tale om 'sammenrystning' og teambuilding, hvor der laves specielle arrangementer, alt efter virksomhedens ønske om udfordringer.

CV

Publiceret 30 January 2020 15:30