En Ryomgård borger har præsenteret følgende overskuelige forslag på de sociale medier. Et forslag, som NTM-formand Kim Lykke Jensen (S) som lægmand også ser som en mulig løsning

En Ryomgård borger har præsenteret følgende overskuelige forslag på de sociale medier. Et forslag, som NTM-formand Kim Lykke Jensen (S) som lægmand også ser som en mulig løsning

Trafikkaos: Ændringer undervejs i Ryomgård

Syddjurs Kommunes vejafdelingen forventer at kunne lave ændringer i omkørslen i begyndelsen af næste uge

Af
Lars Norman Thomsen

RYOMGÅRD Der er intet som trafik, der kan få folk op af stolene.

Det oplever borgerne lige nu i Ryomgård, hvor trafikken ikke glider nemt i denne tid grundet et større gravearbejde i midtbyen.

Det skyldes, at hele tre projekter med El, Fibernet og El/Tv er i gang samtidigt.

"Baggrunden for gravearbejdet er den positive udvikling der sker i Ryomgård, som gør at blandt andet EL, tele/TV og Fiberledningsnettet skal udbygges, i dette tilfælde ved det aktuelle byggeri af DjursBos 38 lejligheder i karréen bag Slotsgade. Samtidig får vi i samarbejde med EL-selskabet lagt luftledningerne i jorden langs Nordlyvej.

Dermed forsvinder nogle af de sidste luftledninger i Ryomgård. Dette var ikke sket uden det aktuelle ledningsarbejde," oplyser Syddjurs Kommune.

Alle mulige løsningsforslag til en smidigere trafikafvikling fra en sværm af borgere er blevet præsenteret på diverse digitale platforme.

Lokalavisen har spurgt Kim Lykke Jensen (SF), formand for Udvalget for Natur, Teknik og Miljø, om der er ændringer i støbeskeen.

NTM-formanden skriver i en mail:

"Vejafdelingen forventer at kunne lave ændringer i omkørslen i begyndelse af næste uge. Man er ikke helt sikker på, hvilken løsning det ender med, men ensretning-løsningen er bestemt sandsynlig. Som lægmand synes jeg da også, at det ville være en oplagt løsning.

At der ikke allerede er sket forbedringer skyldes, at der er tre ledningsejere, som skal tages i ed, før den endelige løsning kan meldes ud."

Publiceret 07 March 2020 16:30