Så vender vi kajakken hos Nappedam Kajak

Nappedam Kajak har plads til alle, der har lyst til at færdes på vandet i en havkajak

Af
Lars Norman Thomsen

NAPPEDAM At ro er god motion, og i Nappedam man kan ovenikøbet kombinere det med socialt samvær, frisk luft, vind, sol og havsprøjt i håret.

Måske tror du, at kajak kun er en sommersport? Så tager du fejl - med den rigtige påklædning er der store oplevelser at hente på vandet året rundt. En tur i vintersol og klar blå himmel er selvfølgelig fantastisk, men en vindstille gråvejrsdag er også helt speciel.

Man kan være heldig at møde en flok nysgerrige sæler eller komme tæt på store flokke af edderfugle, der ligger og vugger i Knebel Vig.

Indendørs træning

Vinterroning stiller særlige krav både til beklædning og til ro- og redningsfærdigheder. Derfor er der også mulighed for at øve sine færdigheder i svømmehallens noget lunere vand, hvor der vinteren igennem svømmes, leges og øves redninger og rul.

Klubben har egne livreddere og instruktører, så hjælpen er lige ved hånden og sikkerheden i orden.

Plads til alle

"I Nappedam Kajak er der plads til alle, der har lyst til at færdes på vandet i en havkajak," fortæller Lise Weiss fra Nappedam Havkajak.

"Uanset om man foretrækker en rolig tur Rønstenen rundt, eller man har mod på større udfordringer, for eksempel i det sydfynske øhav, den svenske skærgård eller Østgrønland. Tilsammen spænder vi bredt, og de mere erfarne roere hjælper hellere end gerne de mindre erfarne i gang. Det hyggelige samvær bidrager alle til både på vand og på land, når hele flokken samles til kaffe eller lidt aftensmad."

"Hvis du er nysgerrig efter, om havkajak kunne være noget for dig, er der stadig plads til nye medlemmer, så tjek vores hjemmeside Nappedamkajak.dk," lyder opfordringen fra Lise Weiss.

Publiceret 14 March 2020 10:30