De to stolte slagtere, Peder Bertelsen og Tage Severinsen, er klar med både håndsprit og friske forsyninger af kød og pålæg til kunderne i slagtervognen uden for den faste butik.

De to stolte slagtere, Peder Bertelsen og Tage Severinsen, er klar med både håndsprit og friske forsyninger af kød og pålæg til kunderne i slagtervognen uden for den faste butik. Foto: Søren Andersen

Velkommen hos slagteren - men ikke i butikken

Den Stolte Slagter i Grenaa har nu kun åben i slagtervognen

Af
Søren Andersen

GRENAA De to indehavere af Den Stolte Slagter i Grenaa, Tage Severinsen og Peder Bertelsen, har taget konsekvensen af coronasmittens indtog i Danmark og derfor ændret på forretningskonceptet på Tempovej.

Her råder man over en fysisk slagterbutik, men den har man nu lukket ned. I stedet henvises kunderne til at handle udendørs i den slagtervogn, som også hører til firmaet.

Vognen vil fortsat stå hver mandag på Østerbrogade i Grenaa - men resten af ugen vil den så fungere som butik på Tempovej.

"Vi har selv taget beslutningen, og der er intet i vejen for, at vi fortsat ville have åbent i butikken, men det er lettere at håndtere mange kunder uden for. Her skal de ikke have fat i dørhåndtag og lignende - og der står håndsprit klar til alle," siger Tage Severinsen.

De to slagtere forsyner også kunder i Ebeltoft fra en slagtervogn på havnen - og de melder om forrygende travlhed og god omsætning, men nu er der jo også lukket af for at spise ude.

Publiceret 18 March 2020 15:28