Bestyrelsesformand i Dagli´Brugsen Helgenæs, Bjarne Højgaard, i snak med et par af aftenens gæster

Bestyrelsesformand i Dagli´Brugsen Helgenæs, Bjarne Højgaard, i snak med et par af aftenens gæster

Dagli'Brugsen Helgenæs i god gænge

Stor opbakning til aften med fællesspisning og samtaler over bordene om den lokale dagligvarebutiks fremtid

Af
Lars Norman Thomsen

HELGENÆS Dagli´Brugsen Helgenæs kunne tidligere i denne måned glæde sig over en velbesøgt aften med over et hundrede deltagere i Helgenæs Forsamlingshus, så man allerede i god tid kunne meddele, at der ikke var flere stole at få.

Over 100 deltagere deltog i Dagli´Brugsen Helgenæs aftenarrangement

Over 100 deltagere deltog i Dagli´Brugsen Helgenæs aftenarrangement

Aftenen startede med fællesspisning lavet af Helgenæs Brugsforenings bestyrelse med efterfølgende indlæg af ejendomsmægler Maria Madsen, Ebeltoft-Mols Mægleren.

Maria Madsen fortalte om betydningen af en veldrevet dagligvarebutik, områdets huspriser, liggetider og vigtigheden af en skarp salgspris, når der skulle handles.

Distriktschef Tommy Mortensen COOP gennemgik Dagli´Brugsen Helgenæs økonomiske situation, og den ser fin ud, lød konklusionen.

Uddeler Mette Roed Rasmussen og bestyrelsen i Brugsforeningen Helgenæs vil imidlertid gerne have flere lokale kunder. COOP APP med de mange tilbud gør, at den lokale brugsforening er konkurrencedygtig på dagligvareområdet.

Foreningskonsulent Claus Jespersen, COOP, lagde op til en afsluttende snak henover bordene.

Der blev bl.a. diskuteret forsyningssikkerhed, og at uddeler og bestyrelsen lægger mange kræfter i at have mange varer i butikken, der især i sommermånederne har mange turister og sommerhusbeboere som handlende.

"Det har indimellem været svært at få enderne til at nå sammen, men udddeler og bestyrelse er jævnligt i dialog med COOP herom," fortæller Leo Odgaard fra bestyrelsen.

Dagli'Brugsen har en ugentlig varetur, og der er etableret pakkeservice, så beboerne ikke skal til Ebeltoft eller Rønde med deres postpakker. Desuden kan medicin fra apoteket blive leveret til brugsen.

Publiceret 20 March 2020 09:30