Handel Syddjurs markedsfører flittigt på de sociale medier, at forbrugerne nu kan købe Handels Syddjurs Gavekortet online

Handel Syddjurs markedsfører flittigt på de sociale medier, at forbrugerne nu kan købe Handels Syddjurs Gavekortet online

Handel Syddjurs: Nu kan du købe gavekort online

Som noget helt nyt sælger Handel Syddjurs et gavekortbevis til omgående levering, så kunderne kan give gaver, helt uden at forlade hjemmet

Af
Lars Norman Thomsen

SYDDJURS Nu kan forbrugere, foreninger, virksomheder o.lign. købe Handel Syddjurs gavekortet online via www.HandelSyddjurs.dk.

Foreningen Handel Syddjurs, som fungerer som en fælles paraply for handelslivet i hele kommunen, håber, at mange vil vælge at give gavekortbevis, nu hvor mange butikker er lukket ned grundet regeringens dekret.

"Hermed får forretningerne forhåbentligt en omsætning, over tid efterhånden som gavekortene bliver indfriet," lyder det fra Hother Hennings, der har taget initiativ til ideen om at sælge gavekortet online.

Via fælles markedsføring, koordinerede aktiviteter og en vilje til at skabe fælles forståelse og sammenhold skal Handel Syddjurs medvirke til at øge omsætningen i de syddjurske butikker, lød ambitionen på den stiftende generalforsamling i 2011.

Handel Syddjurs kører en kampagne for online gavekortet i de næste 4 uger.

Gavekortet omsatte i 2019 for 1.4 mio. kr. blandt de 130 tilsluttede forretninger.

Gratis

Det er SparXpress, der står bag gavekortet – og det betyder at banken står inde for beløbet (ligesom på en bankkonto).

Det er gratis at tilslutte sig gavekortet for den enkelte forretning. Man skal selvfølgelig være medlem af den lokale handelsstandsforening. (Se faktaboks)

Ny formand

Handel Syddjurs, der formelt blev stiftet som forening i september 2011 med en repræsentant fra hver af syv handelsstandsforeninger (Nimtofte, Ryomgård, Hornslet, Kolind, Rønde, Mørke og Ebeltoft) i forretningsudvalget - plus en forretningsfører, daværende direktør for Hornslet Bogtrykkeri A/S, Hother Hennings, har på den nyligt afholdte generalforsamling valgt ny formand.

Det er Direktør Bent Lerke Kristensen, XL-BYG Ryomgård Tømmerhandel & Byggecenter, der har afløst Thomas Rasmussen, brugsuddeler i SuperBrugsen Hornslet.

Hother Hennings er igen blevet tilknyttet Handel Syddjurs som rådgiver/forretningsudvikler.

Det er den enkelte handelsstandsforening, der er medlem af Handel Syddjurs, og ikke den enkelte butik.

I de byer, hvor der ikke er en handelsstandsforening, kan den lokale brugsforening og andre butikker rette henvendelse til en handelsstandsforening i en af nabobyerne, og på den måde sikre sig en plads i foreningen.

Publiceret 22 March 2020 12:00