Foto: Privat

Foto: Privat

Coronavirus: Gratis masker i Ebeltoft

Det er tvivlsomt om masker for munden har en virkning mod spredning af coronavirus, men der er alligevel stor efterspørgsel efter de hjemmelavede masker, der kan hentes i Ebeltoft

Af
Katharina Andersen

Ebeltoft Nina Vodstrup fra Ebeltoft tilbød hurtigt sin hjælp i forbindelse med coronakrisen. Hun tilbyder hjemmelavede masker til ansigtet, så coronavirussen spredes mindst muligt.

Hun syr dem af et dobbelt lag bomuld fra hovedpudebetræk, så de på den måde kan kogevaskes og er tætte uden at være alt for svære at trække vejret igennem, skriver hun i et opslag på Facebooksiden Ebeltoft Netværk.

Og det er tilsyneladende populært at bære maskerne, for efter få dage måtte Nina Vodstrup melde udsolgt, men de er nu tilbage igen.

"Kære alle, tusind tak for jeres utrolig søde respons og jeres fine donationer! Gratis masker kan fortsat afhentes her fra Skelhøjevej 14 og så længe krisen varer - nu i forskellige størrelser! Maskerne er decinficerede og pakket individuelt i plastik, så kig dem gerne lidt igennem og se om du kan finde en størrelse, der ser rigtig ud til dig, dit barn, din partner eller nabo. Tak, kærlig hilsen Nina."

Maskerne kan altså fortsat hentes, hvis man får brug for en, meddeler hun.

Publiceret 25 March 2020 07:00