Djurs Sommerland udskyder sæsonåbningen, så det først fra 20. maj bliver muligt at tage en tur i for eksempel Tigeren. Arkivfoto

Djurs Sommerland udskyder sæsonåbningen, så det først fra 20. maj bliver muligt at tage en tur i for eksempel Tigeren. Arkivfoto

Djurs Sommerland udskyder sæsonåbning

Som følge af Coronavirus/Covid-19 flytter Djurs Sommerland åbningsdagen fra 2. maj til 20. maj.

Dermed er parken lukket sæsonens syv første åbningsdage. I stedet for forlænges sæsonen med de 2 sidste weekender i september. Det skriver Djurs Sommerland i en pressemeddelelse.

I Djurs Sommerland er de kede af, at parken ikke åbner som planlagt, men sikkerhed for både gæster og medarbejdere har højeste prioritet, lyder det fra direktør Henrik B. Nielsen.

”Vi oplever alle, at den aktuelle situation hele tiden ændrer sig, og det skal vi forholde os til. Samtidig er der et stort arbejde forbundet med at starte en ny sæson op, og det kræver bl.a., at mange mennesker er på arbejde på samme tid. Det er smitterisikoen for stor til på nuværende tidspunkt. Derfor er det desværre nødvendigt at tage den svære beslutning at udskyde vores åbning,” siger Henrik B. Nielsen.

For at imødekomme at parken åbner senere end planlagt, har Djurs Sommerland forlænget sæsonen med to weekender i september.

”Af hensyn til vores mange gæster med Sæsonkort har vi undersøgt mulighederne for at forlænge sæsonen. Djurs Sommerland holder derfor åbent de to sidste weekender i september, som er det mulige for, at parken stadig kan nå at blive klar til Magisk Halloween i efterårsferien,” fortæller Henrik B. Nielsen.

Djurs Sommerland følger i øvrigt udviklingen af Coronavirus/Covid-19 tæt og agerer i forhold til myndighedernes anbefalinger.

Sker der ændringer, vil Djurs Sommerland informere på www.djurssommerland.dk. Her findes der også svar på de oftest stillede spørgsmål.

SC

Publiceret 26 March 2020 10:30