De nye skilte opsættes på nogle af de mest populære og befærdede steder i Syddjurs Kommune.

De nye skilte opsættes på nogle af de mest populære og befærdede steder i Syddjurs Kommune.

Nye skilte skal minde gæster om at holde afstand i påsken

Syddjurs Forårsvejret giver naturligt anledning til at være udenfor. På grund af coronasmitten skal alle dog være opmærksom på, at holde afstand. Syddjurs Kommune sætter derfor skilte op, som en påmindelse om, at man skal holde behørig afstand - også selvom man er udendørs.

Det gode vejr giver anledning til at være udenfor og i den kommende påske må man forvente mange besøgende til de populære besøgsmål i Mols Bjerge, ved Kalø Slotsruin og i Ebeltoft by.

På grund af coronasmitten skal alle dog være opmærksom på, at holde god afstand for at undgå smittespredning. Syddjurs Kommune sætter derfor skilte op, som en påmindelse om, at man skal holde behørig afstand - også selvom man er udendørs. Det skriver Syddjurs Kommune i en pressemeddelelse.

Her siger borgmester Ole Bollesen:

"I Syddjurs Kommune hilser vi alle sommerhusgæsterne og de besøgende til Mols Bjerge og Ebeltoft velkommen. På grund af Coronasmitten vil vi dog bede om, at man ikke samler sig for tæt ved de populære besøgsmål. Det kan være ved Kalø Slotsruin eller andre steder. Husk på, at Mols Bjerge er et stort sted, og jeg vil opfordre alle til at sprede sig ud i området og gå på opdagelse, i stedet for at søge de meste kendte steder. Jeg ønsker alle besøgende i Syddjurs Kommune en god påske. Pas på jer selv og hinanden - på afstand," lyder det fra borgmesteren.

Det er især omkring populære destinationer som Kalø Slotsruin, udvalgte steder i Mols Bjerge og Ebeltoft by, at de nye skilte sættes op. Steder, som tiltrækker mange mennesker når vejret bliver godt.

SC

Publiceret 26 March 2020 14:00