Så er lukket op igen. En halv snes køretøjer ventede ved porten, da der blev lukket op hos Reno Djurs i Grenaa tirsdag klokken 13.

Så er lukket op igen. En halv snes køretøjer ventede ved porten, da der blev lukket op hos Reno Djurs i Grenaa tirsdag klokken 13. Foto: Søren Andersen

Så åbnede genbrugspladsen igen

Der var kø, men slet ikke kaos, da traileren atter kunne luftes og runde Reno Djurs i Grenaa

Af
Søren Andersen

GRENAA "Det er jo ikke meget værre, end på en normal dag."

Sådan lød konstateringen hos en af de orangeklædte ansatte hos Reno Djurs, da der tirsdag klokken 13 atter blev lukket op for porten til genbrugspladsen. En halv snes biler med trailer var, hvad der ventede uden for hegnet på det tidspunkt.

Genbrugspladsen har været lukket i et par uger, da Kommunernes Landsforening gav kommunerne besked på, at sådan var det bedst i disse coronatider. Kun for erhvervsaffald var der stadig åbent.

Andre steder i landet blev der lukket op allerede i weekenden, og her var køerne af en anderledes længde, men da var der selvfølgelig også flere, som havde fri.

Der er restriktioner for besøg på pkadsen i Grenaa - maksimalt 15 køretøjer ad gangen inden for hegnet, og der er ikke plads til alle 15 ved afdelingen for haveaffald, så det giver lidt sig selv. Også klunserne må vente på at genoptage deres beskæftigelse, for her er containerne tomme og spærret af med plastikbånd.

Publiceret 31 March 2020 14:34