Det er nu muligt for en stor del af Syddjurs Kommune at få leveret mad fra Kvickly Ebeltoft direkte til døren.Foto: Jens Friis

Det er nu muligt for en stor del af Syddjurs Kommune at få leveret mad fra Kvickly Ebeltoft direkte til døren.Foto: Jens Friis

Kvickly Ebeltoft går online på bestilling og levering af dagligvarer

Kvickly Ebeltoft har i denne uge startet et online samarbejde med Coop.dk/MAD, således at alle kunder i lokalområdet, der bestiller dagligvarer på hjemmesiden Coop.dk/Ebeltoft, får leveret varerne direkte fra Kvickly Ebeltoft

Af
Katharina Andersen

Ebeltoft Siden Coronakrisen startede, har det været et stort ønske fra mange kunder, at Kvickly genindførte en form for varetur. Det fortæller direktør for Kvickly Ebeltoft Jens Friis.

Det er nu lykkedes at få etableret et samarbejde med Coop.dk/MAD, således at kunder, der bor i følgende postnumre, og bestiller varer på hjemmesiden Coop.dk/Ebeltoft får varerne leveret fra Kvickly Ebeltoft.

Det gælder postnumrene 8400 Ebeltoft, 8410 Rønde, 8420 Knebel/Mols, 8444 Balle, 8550 Ryomgård, 8560 Kolind og 8581 Nimtofte.

Det vil sige, at Kvickly Ebeltoft kommer til at levere varer til stort set hele Syddjurs Kommune på nær Hornslet/Mørke området, lyder det fra Jens Friis.

Nem bestilling

Og det er nemt at bestille varer på Coop.dk/Ebeltoft, tilføjer han. Man går ind på hjemmesiden og taster sit postnummer ind, eller opretter sig som ny kunde, og derefter kan man gå i gang med at handle.

Ønsker man varerne leveret, skal man købe for over 500,- kr., og man skal være hjemme til at modtage varerne. Årsagen til at man skal være hjemme, skyldes at forretningen gerne vil sikre, at varerne bliver afleveret forsvarligt og sikkert.

Hvis man gerne vil spare leveringsgebyret, kan man også bestille varer online, og afhente dem i Kvickly Ebeltoft.

Man kan bestille varer til ”Bestil & Hent” indtil kl. 11, og hente i butikken mellem kl. 15 og 18 samme dag.

Man skal købe for mindst 300,- kr. for at benytte sig af ”Bestil & Hent”, men så bliver de pakkede varer også leveret direkte i kundernes bagagerum.

”Vi håber, at vi med den nye aftale med Coop.dk/MAD, kan hjælpe både de travle børnefamilier, og de borgere som ikke har mulighed for selv at komme i Kvickly Ebeltoft og handle,” siger Jens Friis.

Det er muligt at bestille varer i 3 såkaldte tidsvinduer.

Man kan bestille varer til levering kl. 12 - 16, 14 - 18 og 16 – 20. Dette skulle gerne sikre, at alle kan være hjemme når chaufføren / varebilen fra Kvickly ankommer til adressen.

Leveringsgebyret er 49,- kr., men køber man for over 1.000,-kr. sparer man leveringsgebyret.

Publiceret 23 May 2020 17:00