Briancon Teamet åbner i Kolind meget snart. Der er fundet er løsning, forsikrer Henrik Nielsen, indehaver af HN Autocenter, og manden bag Projekt Kolind Bageri til Lokalavisen mandag morgen. Arkivfoto

Briancon Teamet åbner i Kolind meget snart. Der er fundet er løsning, forsikrer Henrik Nielsen, indehaver af HN Autocenter, og manden bag Projekt Kolind Bageri til Lokalavisen mandag morgen. Arkivfoto

Kolind Bageri: Der er fundet en løsning

Henrik Nielsen, HN Autocenter i Kolind, forsikrer, at Briancon Teamet alligevel åbner bagerforretning i Kolind Midtpunkt

Af
Lars Norman Thomsen

"Vi har fundet en løsning, så Briancon Teamet åbner i Kolind meget snart," understreger manden bag projektet, Henrik Nielsen, indehaver af HN Autocenter i Kolind.

Henriks mission: Snart er der atter en bager i Kolind

Det sker på baggrund af Lokalavisens online-artikel søndag, hvor avisen ellers kunne fortælle, at projektet var pillet af brættet.

Ny bager i Kolind har trukket følehornene til sig

Det sidste punktum er sat for Kolind Bageri

Briancon Teamet skrev på sin Facebook-profil, at Projekt Kolind alligevel ikke blev til noget, og beklagede meget:

"Interessen fra borgere i Kolind har været overvældende positiv. Derfor glædede vi os utrolig meget til at starte produktionen op i Kolind og havde investeret over 250.000 kroner i en ny stenovn til formålet. Den øvrige maskinpakke viste sig desværre at være i væsentlig dårligere stand end først antaget, og kunne ikke bære de krav og den volumen, vi ville komme med.

Vi er utrolig kede af, at det ender med en nitte.

Tak til Henrik for at være den lokale ildsjæl på projektet."

"Alle vi, der driver selvstændig virksomhed, har det ekstremt hårdt i denne corona-tid og er presset på alle måder. Det er vi alle nødt til at forholde os til, men jeg snakkede med Kenneth (Kenneth Trosborg (indehaver af bageriet Briançon ved Åboulevarden i Aarhus, red.) i weekenden, og vi har som sagt fundet en løsning, der gør, at de kan starte i Kolind," siger Henrik Nielsen.

"Jeg kan kun sige, at det går stærkt lige nu, men jeg kan og vil ikke sætte tid på, hvornår de åbner," siger manden bag projektet, der har kæmpet i lang tid for at sikre, at Kolind igen får en bager.

Han glæder sig over, at missionen endelig er lykkedes. Det samme gør et stort antal borgere fra Kolind & opland.

Publiceret 25 May 2020 10:30