Anne Fuglsang Schou skifter jobbet som læringsleder hos Marienhoffskolen ud med lederjobbet ved Mørke Skole og Børnehus. Foto: Lars Norman Thomsen

Anne Fuglsang Schou skifter jobbet som læringsleder hos Marienhoffskolen ud med lederjobbet ved Mørke Skole og Børnehus. Foto: Lars Norman Thomsen

Mørke Skole: Mørke Skole henter ny leder hos Marienhoffskolen

Anne Fuglsang Schou bliver ny distriktsleder ved Mørke Skole og Børnehus fra det nye skoleårs start

Af
Lars Norman Thomsen

Anne Fuglsang Schou har i perioden 1. december 2019 til 30. juni 2020 haft mulighed for at prøve livet som skoleleder på Mørke Skole.

I den nævnte periode har hun haft orlov fra en stilling som læringsleder - siden 2017 - på Marienhoffskolen i Ryomgård.

Det er gået så godt, at ansættelsesudvalget og fællesbestyrelsen ved Mørke Skole og Børnehus er blevet enige om at indstille Anne Fuglsang Schou som distriktsleder ved Mørke Skole og Børnehus pr. 1. august 2020.

En indstilling som skolechef Per Viggo Larsen, Syddjurs Kommune, ikke overraskende har valgt at følge.

Anne Fuglsang Schou er blevet vejet og målt i et ansøgerfelt på 13.

Skolechefen, der hele tiden vurderer potentielle lederemner i skolesystemet i Syddjurs, havde selv taget fat i Anne Fuglsang Schou, da der skulle findes en ny chef i Mørke efter Annie Wernblad, som stoppede med udgangen af november 2019 efter mere end 40 års ansættelse på skolen - både som lærer, vice og skoleleder.

Har ledererfaring

Anne Fuglsang Schou har en fortid som lærer på Auning Skole og ledererfaring fra Møllevangskolen i Aarhus og som viceskoleleder/pædagogisk leder på Bjerregrav Skole.

Med i bagagen har hun endvidere diplom i ledelse.

I konstitueringsperioden har skolen og børnehuset i Mørke indviet nye bygninger – en proces, som Anne Fuglsang Schou har deltaget aktivt i.

Den nye chef bor i Aarhus, er gift og mor til tre børn.

Det er Per Viggo Larsen, der som Skole- og dagtilbudschef har ansvaret for at ansætte skoleledere i Syddjurs.

En skoleleder refererer således til skole- og dagtilbudschefen og indgår i en fælles ledergruppe med kommunens øvrige skoleledere og ledere af dagtilbud.

Publiceret 26 June 2020 11:30