Ingrid Boldsen, ny formand for SF Syddjurs. Arkivfoto

Ingrid Boldsen, ny formand for SF Syddjurs. Arkivfoto

SF skifter lokalformand i Syddjurs

Ingrid Boldsen afløser Jørgen Ringgaard, der takkede af på den nyligt afholdte generalforsamling

Af
Lars Norman Thomsen

SF Syddjurs har valgt ny lokalformand.

På generalforsamlingen forleden trådte Jørgen Ringgaard af efter 8 år som formand for partiforeningen.

Han er blevet afløst af Ingrid Boldsen.

Ingrid Boldsen er bosiddende i Maarup ved Kolind og var i 2017 kandidat for SF ved Kommunalvalget i Syddjurs Kommune og kandidat til Regionsrådet i Region Midtjylland.

Ingrid Boldsen har blandt andet arbejdet som konsulent og underviser, og hun er uddannet pædagog fra det daværende Jydsk Fritidspædagog-Seminarium.

”Jeg er taknemmelig for den tillid, partiforeningen har vist mig og ser frem til arbejdet i de næste 2 år, som jeg er valgt for,” udtaler Ingrid Boldsen.

”Jeg vil lægge særlig vægt på at understøtte det gode samarbejde indadtil, og ikke mindst udadtil med andre partier og interesseorganisationer. Vi står foran kommunal- og regionsvalg i 2021og her skal vi sikre et styrket SF. SF har en stærk position i Syddjurs Kommune, og den skal vi i partiorganisationen kæmpe for at bevare og udbygge."

Bestyrelsen i SF Syddjurs består nu, ud over Ingrid Boldsen, af Angela Heinemeier, Mørke,(næstformand), Eigil Holm Nielsen, Knebel, (kasserer), Karin Alsgård, Tirstrup og Elisabeth Rasmussen, Hyllested.

Jens Dalsgård Olsen, Femmøller og Jari Rasmussen, Maarup, er suppleanter. Jens Rasmussen, Dråby, er partisekretær.

Publiceret 18 July 2020 18:00