Sommerkoncert på Nøset

Strandgården fra år 1877 bliver torsdag den 30. juli 2020 kl. 20 til koncertsted, når Kristian Lilholt gør den historiske gårdsplads til scene for sin musik

Af
Katharina Andersen

Ebeltoft Nu er der mulighed for at opleve Kristian Lilholt i de historiske rammer på Nøset, når han byder på koncert torsdag den 30. juli.

"Sammen med sin søster Tine Lilholt og musikerne Lasse Jørgensen og Frede Panduro præsenterer Kristian Lilholt Nøsets gæster for sin musikalske palet, der er fyldt med varm og vedkommende musik," lyder det fra Lars Jørgen Madsen, der er en af indehaverne af Nøset.

Alle fotos: Kristian Lilholt

Alle fotos: Kristian Lilholt

13 albums

Kristian Lilholt har udgivet 13 originale albums og arbejdet med store tværkunstneriske projekter, ligesom han også har leveret musikken til mange af sin bror Lars Lilholts største hits – både som komponist og som producent. Når de fire musikere går på scenen på Nøset er Kristian Lilholt på piano, guitar og vokal, Tine Lilholt på fløjte og harpe, Lasse Jørgensen på bas og slagtøj og Frede Panduro på guitar.

Musikerne indtager gården på Nøset kl. 20, men allerede kl. 18 starter arrangementet med mad fra den lokale restaurant SMAG. Arrangementet koster 400 kr. pr. person, og billetter rekvireres gennem kontakt til noeset.ebeltoft@gmail.com.

Publiceret 21 July 2020 10:30