Der er nyt program på gaden fra Ældre Sagen.Foto: Ældre Sagen

Der er nyt program på gaden fra Ældre Sagen.Foto: Ældre Sagen

Nyt program fra Ældre Sagen

Ældre Sagen, Ebeltoft har netop udsendt sit sæsonprogram for 2020 – 2021

Ebeltoft Programmet indeholder foruden ”Faste aktiviteter” som eksempelvis Badminton, Linedance, Bowling, Kortspil, Madlavning, It hjælp med meget mere suppleret af ”Social-humanitært arbejde”, hvor melemmer af Ældre Sagen er behjælpelig med bisidderjob, besøgsvenner og tryghedstjeneste mv.

Endelig er der en lang række foredragsarrangementer: ”Livet som ægtefælle til dement/Alzheimerramt”, ”Ældre og alkohol”, ”Livet set med vidvinkel”, hvor bakkens Pjerrot gennem 23 år fortæller om sit rige liv fra en opvækst på Sydfyn til Dyrehavsbakken i Klampenborg”. Advokat Mads F. Petersen fortæller om ”Fremtidsfuldmagt og testamente”.

Der bliver lejlighed til at besøge AAR Airport med rundvisning.

Ældre Sagens socialhumanitære konsulent taler om ”Ensomhed – et tabu vi kan nedbryde i fællesskab”. Endvidere et oplæg ”Når hørelsen svigter med orientering og afprøvning” ved repræsentanter for Ebeltoft Hørecenter.

Kendt besøg

Endelig vil den sprudlende fortæller Anne-Mette Fogh Rasmussen – kendt fra ”Vild med dans” og kendt som statsministerfrue fortælle om at gå imod fordomme og turde være sig selv.

Peter Møller, der har en fortid i musikbranchen vil give et musikalsk tilbageblik til de hotte danske og udenlandske navne i 70’erne.

Der bliver en guidet tour til Gammel Estrup og Fussingø Slot. Biolog og naturvejleder John Simoni tager os med på en sanselig oplevelsestur i Mols Bjerge.

Endvidere er der arrangementer som ”Danmark spiser sammen”, samt flere arrangementer med fællesspisning og hyggeligt samvær.

Tilmelding til alle arrangementer kan fra den 1. august 2020 ske online på www.aeldresagen.dk/ebeltoft

ka

Publiceret 26 July 2020 08:00