Her ses fire af de fem lokale kampagneledere i Syddjurs, som man er velkommen til at kontakte direkte. Pressefoto

Her ses fire af de fem lokale kampagneledere i Syddjurs, som man er velkommen til at kontakte direkte. Pressefoto

Kræftens Bekæmpelse: Din støtte gør en forskel

Landsindsamling i april er blevet udsat til 16. august

indsamling Alle har en grund til at vise flaget for kræftsagen søndag 16. august. For en bedste ven. For en far. Fordi man fik hjælp. Fordi man vil støtte kræftforskningen. Det personlige budskab er igen i år i centrum.

"Nogle har mistet familiemedlemmer eller venner, andre vil gerne støtte forskningen. En del har selv kræft. Der er mange årsager til at støtte kampen mod kræft, og vores erfaringer er, at det lille flag kan være med til at gøre indsamlingen mere personlig," siger Lene Nielsen, som er formand for Kræftens Bekæmpelse i Syddjurs, i en pressemeddelelse. Hun bakkes op af Jørgen Gleerup, sognepræst i Thorsager-Bregnet-Feldballe og Ambassadør for Kræftens Bekæmpelse i Syddjurs, som er i mange år har deltaget i indsamlingen og som møder mange kræftramte og pårørende i sit arbejde som præst.

Opbakning luner

De håber, at opbakningen lokalt er der, selvom landsindsamlingen er blevet flyttet. Begge er aktive indsamlere gennem mange år og møder sammen med de andre indsamlere, mange positive mennesker rundt i kommunen. En opbakning, som luner utroligt meget.

Når man støtter kræftsagen støtter man de 1 ud af 3, der får kræft, og de pårørende.

De penge, der kommer ind ved landsindsamlingen, går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med at yde gratis rådgivning og støtte til patienter og pårørende, til forskning og forebyggelse.

I Syddjurs har er der to patientstøttetilbud 'Motion & Cafe' og 'Hjem i Hjemmet'. Endvidere tilbydes kræftramte og deres pårørende gratis samtale med en rådgiver fra Kræftens Bekæmpelse den sidste mandag i måneden på Træning og sundhed i Tirstrup.

Der kan gives bidrag til landsindsamlingen med kontanter eller via mobilepay.

gs

Fakta

Tilmelding

  • Man kan melde sig som indsamler på 70242020 eller gå ind på indsamling.dk. Kontakt meget gerne den lokale kampagneleder direkte.
  • Ebeltoft: Ole Egebjerg, tlf. 40 44 33 11
  • Midtdjurs: Lene Nielsen, tlf. 26 72 35 03
  • Rønde: Inge Thomsen, tlf. 23 11 13 30
  • Rosenholm: Connie Persen, tlf. 51 36 52 69 og Simon Sørensen, tlf. 27 58 98 18

Publiceret 08 August 2020 10:37