26-årige Sebastian Hellemann Konrad er en ny, ung stemme hos Business Djursland. Foto: Lars Norman Thomsen

26-årige Sebastian Hellemann Konrad er en ny, ung stemme hos Business Djursland. Foto: Lars Norman Thomsen

Business Djursland: Ung mand med mod på at gøre en indsats og en forskel

Sebastian Hellemann Konrad har både fart på i erhvervslivet og hos Business Djursland, hvor han med sin ungdom skal bidrage med ny energi og idéer

Af
Lars Norman Thomsen

Sebastian Hellemann Konrad, 26, tidligere eliteungdomsspiller i AGF, FC Midtjylland og Randers FC og med til at rykke FC Djursland fra Danmarksserien til 2. division, har lagt fodboldspillet på hylden for i stedet at satse på en erhvervskarriere og tillige arbejde for at fremme mulighederne for de erhvervsdrivende på Djursland.

Han trådte ind i Business Djurslands bestyrelse som suppleant fra april 2020 og er allerede engageret i arbejdet i flere sammenhænge.

Han er således med i det nystartede I-Udvalg (I = Innovation og Iværksætteri) under Business Djursland, der skal fremme lysten hos potentielle iværksættere på Djursland til at stimulere og understøtte mulighederne for at starte egen virksomhed.

Jobskifte

Efter sommerferien skiftede Sebastian Hellemann Konrad, der er uddannet elektriker og stammer fra Horstved ved Kolind, jobbet som serviceleder inden for EL-området hos Wicotek Kirkebjerg ud med et job som tværfaglig salgs- og serviceleder hos Henning Mortensen a/s, som har base i Aarhus.

Tiden råber på unge, der vil engagere sig i erhvervslivets forhold lokalt, og derfor kommer Sebastian Hellemann Konrads indtog i Business Djursland som sendt fra himlen.

"Jeg havde en snak med Ole B. Sørensen (formand for Business Djursland, red.), som jeg har kendt i mange år for at få råd om, hvordan jeg kunne levere en indsats. Han foreslog mig at engagere mig i Business Djursland, og nu er jeg med og klart indstillet på at yde en indsats, hvor jeg både lærer og suger til mig fra mere erfarne kolleger, men selvfølgelig også bidrager med mine idéer og synspunkter," siger Sebastian Hellemann Konrad, der ikke forventer, at hans ellers potente venstrefod kommer i spil i denne sæson hos KPI.

"Tiden er ikke til det, så jeg spiller ikke pt."

Publiceret 09 August 2020 11:00