De nye ejere af den tidligere fakta-bygning, f.v. Mikkel Hogrefe, Steffen Gandrup og Morten Skovholm. Foto: Peter Overgaard.

De nye ejere af den tidligere fakta-bygning, f.v. Mikkel Hogrefe, Steffen Gandrup og Morten Skovholm. Foto: Peter Overgaard.

Home i Ebeltoft flytter i eget hus tæt på havnen

Efter nytår åbner ejendomsmægleren Home i Ebeltoft i nye lokaler i den tidligere fakta-butik på Ndr. Strandvej

Af
Anette Bonde

erhverv Den tidligere fakta-butik på Ndr. Strandvej har stået tom i flere år. Nu har et trekløver fra Ebeltofts erhvervsliv købt bygningen og indretter tre attraktive erhvervslejemål tæt på havnen.

Bliver attraktivt område

Steffen Gandrup og Morten Skovholm, Home Ebeltoft-Rønde, har købt bygningen sammen med Mikkel Hogrefe, MH Staal & Stillads og MH Algerens. Steffen Gandrup fortæller, at han og de to andre købere har taget beslutningen af flere grunde.

"Vi var trætte af, at der ikke skete noget med ejendommen, der jo har stået tom i mange år. Samtidig bliver det jo et meget attraktivt område i takt med at havnen udvikler sig. Og ikke mindst så har vi for lidt plads i Home, hvor vi er nu."

Home rykker derfor ind i et af de tre lejemål. I et andet kommer IldPizza, der lancerer sig selv som 'ægte italiensk pizza, der tilpasses efter kundens smag, bages i stenovn og med levende ild'. Steffen Gandrup mener, at IldPizzza åbner i december. Det tredje lejemål er stadig ledigt, men ifølge Steffen Gandrup er man i dialog med interesserede.

Home flytter efter nytår

Ifølge Steffen Gandrup åbner Home i de nye lokaler i starten af 2021 efter ombygning og indretning af lokalerne.

"Vi glæder os til at have vores eget sted. Det er rart som ejendomsmægler at eje vores sted i stedet for at leje."

Steffen Gandrup og Morten Skovholm overtog forretningen i 2018 i de nuværende lokaler på Ndr.Strandvej 42 B.

Snart bliver der brug for mere plads i Ebeltoft-butikken, idet der forventeligt ansættes endnu en ejendomsmæger i Home Ebeltoft-Rønde. I øjeblikket er de seks ejendomsmæglere fordelt på de to butikker i Rønde og Ebeltoft.

Stigende interesse

Steffen Gandrup er ikke i tvivl om, at der vil være gode lejere til de lokaler, de forlader.

I Home har man oplevet en støt stigende aktivitetskurve siden 2018, og Steffen Gandrup melder om travlhed, både i forhold til sommerhuse og helårshuse. Han melder om interesse fra et mangfoldigt felt af købere, både børnefamilier og mere modne mennesker.

Nogle af dem er tidligere bysbørn, der flytter tilbage til området. Og køberne kommer fra hele landet, nogle endda fra udlandet.

Publiceret 10 September 2020 16:00