Din Krop i Fokus, hvor Ulla Bruun giver massage, ligger på Gråskegårdevej 2k i Tirstrup. Her kan man få flere forskellige typer massage for smerter, andre lidelser eller blot for velbehagets skyld. Foto: Historiesnedkeren.dk

Din Krop i Fokus, hvor Ulla Bruun giver massage, ligger på Gråskegårdevej 2k i Tirstrup. Her kan man få flere forskellige typer massage for smerter, andre lidelser eller blot for velbehagets skyld. Foto: Historiesnedkeren.dk

Ulla masserer med sind og krop i fokus

Ulla Bruun flyttede klinikken 'Din Krop i Fokus' til nye lokaler i Tirstrup få dage før, statsministeren beordrede Danmark lukket. Hver dag masserer hun klienter for diverse smerter eller blot for velvære

klinik I løbet af de seneste 10 år har Ulla Bruun haft klinik i eget hjem og har dér opbygget en kreds af trofaste klienter udelukkende igennem anbefalinger fra mund til mund. Nu har hun taget skridtet med at flytte klinikken til et erhvervslejemål på Gråskegårdevej i Tirstrup.

"Jeg åbnede klinikken i de nye lokaler den 1. marts i år, men måtte lukke den igen en uges tid senere på grund af Covid19-udbruddet og lukningen af samfundet. For at give bedre plads til klienter fra Djursland har jeg valgt ikke at genoptage firmamassager i Aarhus," fortæller Ulla Bruun i en pressemeddelelse.

Forkortet ventetid

"Det har forkortet ventetiden for mine klienter. Jeg er stadig behandlings- og bevillingsklinik for massage gennem Falck Healthcare," siger hun.

En af hendes klienter, Claus Andersen, har hun givet behandling for smerter i lænden. De skyldes et forkert løft på hans arbejde, og han får betalt sin behandling igennem en sundhedsforsikring i sit pensionsselskab. Smerterne var væk efter tre behandlinger, og i dag bliver de sidste følgesmerter til lændesmerterne masseret væk.

Indleder altid med samtale

"Det er så fedt at stå op om morgenen og kunne gå på arbejde uden smerter. Det kan jeg takke Ulla for. Jeg fik hende anbefalet af min kone, som får massage af Ulla for sine smerter. Uden massagen ville hun ikke kunne passe sit arbejde som frisør," siger Claus Andersen.

Han vil for egen regning fortsætte med at få massage hos Ulla. Han har indset, at det vil gøre hans liv så meget bedre at få massage jævnligt.

Som alle andre af Ullas klienter skulle Claus igennem en indledende samtale.

"Første behandling begynder jeg altid med en samtale for at få overblik over, om smerterne er noget der skal tilses af en læge, kiropraktor eller anden behandler, før jeg begynder at massere. Jeg finder også ud af, om jeg skal tage hensyn til for eksempel pacemaker, sukkersyge og piskesmæld, og om klientens smerter kan være begrundet i noget andet fysisk eller psykisk. Stress eller bekymringer kan også have det med at sætte sig i forskellige muskelgrupper. Herefter er det tid til massage," forklarer Ulla.

Massage til ethvert behov

Ulla er uddannet og RAB autoriseret massageterapeut og fysiurgisk massør.

Udover massage med berøring er der også mulighed for at få klangmassage, bambusmassage samt massage med bolde og køller, der er uden berøring med hænder på kroppen. Derved tages hensyn til dem, der ikke bryder sig om direkte fysisk berøring.

”Jeg laver nye tiltag, når jeg ser et behov. 'Nærværende babymassage' er et eksempel på et nyt tiltag, som både jeg og min ansatte, Vicky, tager ud i mødregrupper og giver kurser i,” tilføjer Ulla Bruun.

gs

Publiceret 12 September 2020 15:00