Jacob Rove Lisborg og Anders Elholm Jeppesen med en af de ni brikker, de drager rundt i Danmark med. Foto: Anette Bonde.

Jacob Rove Lisborg og Anders Elholm Jeppesen med en af de ni brikker, de drager rundt i Danmark med. Foto: Anette Bonde.

Kalø Slotsruin er med i puslespil-konkurrence

Puslespils-entusiaster møder Kalø Slotsruin, når folkene bag vorespuslespil.dk lancerer deres nye virksomhed

Af
Anette Bonde

erhverv Tidligt onsdag formiddag i sidste uge kørte Jacob Rove Lisborg og Anders Elholm Jeppesen ind på p-pladsen ved Kalø Slotsruin. De var startet klokken 5.30 fra Frederikshavn, og Kalø var første stop på deres tur rundt i landet. Næste stop var Viborg og dernæst Silkeborg etc.

I løbet af to dage skulle de besøge ni forskellige natur- og kulturperler, og hvert sted fotografere en af ni store brikker til et kæmpestort puslespil. Billederne indgår i en konkurrence i forbindelse med lanceringer af deres virksomhed, en fordelsklub for puslespilsentusiaster ved navn 'vorespuslespil.dk'. Hver uge fra starten af oktober og ni uger frem bringes på Facebook fotos af de ni brikker på de forskellige steder i Danmark.

Hovedpræmien er et af verdens største puslespil med 42.000 brikker. Desuden trækkes der lod om lidt mindre puslespil, hvis man kan gætte, de ni forskellige naturperler.

Ideen til fordelsklubben kom med coronakrisen.

"Flere har fundet tid og ro til at fordybe sig med puslespil. Det har vi også begge gjort - jeg har i hvert fald købt flere puslespil end jeg plejer," smiler Jacob Rove Lisborg.

Publiceret 13 September 2020 09:00