Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Elev coronasmittet på idrætsefterskole

Af
Simon Carlson

Der er ingen elever på Tirstrup Idrætsefterskole i denne uge, efter en elev er konstateret smittet med Covid-19.

Alle elever er således blevet bedt om ikke at vende tilbage til skolen, efter de havde været hjemme på weekend, fortæller forstander Jesper Østergaard Pedersen.

"Hele skole har været af sted på lejrtur i sidste uge, hvor personalet og eleverne har været tæt på hinanden, så vi har valgt at være forsigtige og ikke tage nogen chancer," siger Jesper Østergaard Pedersen.

Han håber på, at eleverne kan være tilbage på skolen igen på søndag. For at det skal lade sig gøre, skal eleverne have taget to coronatest på henholdsvis fjerde- og sjettedagen efter smitten blev konstateret, som naturligvis skal være negative.

Jesper Østergaard Pedersen oplyser at den smittede elev heldigvis har det godt trods den positive corona-test.

Han er da heller ikke overrasket over, at smitten på et tidspunkt også ville gøre sit indtog på Tirstrup Idrætsefterskole. Nu håber han blot, at det ikke skal være en jævnligt tilbagevendende begivenhed.

"Det er jo en ny virkelighed, vi skal arbejde med. Nu har vi selvfølgelig fået noget rutine i at håndtere det fra før sommerferien, men jeg kan da godt blive bekymret over, hvor mange gange vi skal igennem det her på et skoleår. Det går jo ud over den store oplevelse, som eleverne er kommet for," konstaterer Jesper Østergaard Pedersen.

Publiceret 15 September 2020 18:39