Læs mere om Energi-Inge og de mange andre muligheder for træning på foreningens hjemmeside: www.ulykkespatient.dk/traening. Pressefoto

Læs mere om Energi-Inge og de mange andre muligheder for træning på foreningens hjemmeside: www.ulykkespatient.dk/traening. Pressefoto

Rønde-instruktør bliver landsdækkende

sundhed Inge W. Christensen, også kendt som Energi Inge, underviser normalt på hold i Ebeltoft, Ryomgaard og Rønde, men fra oktober er der mulighed for, at hun bliver landskendt, når hun skal undervise Polio og UlykkesPatientForeningens mange medlemmer online i qi gong. Qi gong er en kinesisk hensynstagende helsegivende motionsform. Den giver øget velvære med det samme, samtidig med at man får styrket muskulatur, knogler, åndedræt etc.

"Det er fantastisk at jeg kan supplere mine fysiske hold med yderligere to hold og disse online gennem samarbejdet med Polio- og UlykkesPatientForeningen, sådan at alle der ikke kan deltage i almindelige tilbud pga. corona stadigvæk får muligheden for at deltage på et hold. Dernæst muliggør det også at deltagere fra hele landet får muligheden for at deltage på et hold og prøve denne fantastiske træningsform," siger Energi Inge om det nye forløb.

Undervisningen bliver tilrettelagt, så deltagerne kan se underviseren, og underviseren kan se deltagerne. Fordelen er, at underviseren kan hjælpe deltagerne, hvis der er spørgsmål til øvelserne undervejs.

"Udover at deltagerne forhåbentligt får noget ud af det rent fysisk, så håber jeg også, at de får en oplevelse af noget socialt og noget fællesskab, som man normalt ikke har, hvis man træner alene derhjemme," fortæller hun.

mj

Publiceret 22 September 2020 12:30