Bålmad kan faktisk være ret eksotisk. Det vil deltagerne opleve. Pressefoto

Bålmad kan faktisk være ret eksotisk. Det vil deltagerne opleve. Pressefoto

Sig god nat ude i naturen

Nationalpark Mols Bjerge tilbyder overnatning i det fri med fælles lejr, skumfiduser og cowboy-kaffe hos Karpenhøj Naturcenter i Mols Bjerge

natur Rigtig mange mennesker ligger varmt og trygt med øjnene rettet mod stjernehimlen, når det landsdækkende partnerskab Vores Natur holder 'Nat i Naturen' midt i oktober.

Nationalpark Mols Bjerge sørger for, at der også i nationalparken er mulighed for at falde i søvn til naturens nattelyde.

Det sker med Nat i Naturen lørdag 17. oktober hos Karpenhøj Naturcenter med telt, shelter, hængekøje og bivuak, fælles aftensmad over bål, træsnitte, skumfiduser og pandekager samt en helt magisk mørkevandring.

Hængekøje eller telt

Arrangementet er for de mennesker, der gerne vil udfordres lidt og prøve at sove ude på et tidspunkt, hvor mange tror, sæsonen for udeliv er ovre. Denne nat kan man få oplevelsen under gode og trygge forhold sammen med friluftsspecialister på Karpenhøj Naturcenter i Mols Bjerge.

Der er ingen hotel-Ritz-luksus, men gør-det-selv med lejrslagning i telt, shelter, hængekøjer eller bivuak, som man selv bygger under kyndig vejledning. I det hele taget er man hele tiden flankeret af toptrænede friluftsfolk, der elsker livet ude.

Høre nattens lyde

Madlavningen over aftensbålet er altid en god proces, og den vil helt sikkert overraske, for maden er ret delikat.

Om aftenen er det hygge med snitteaktiviteter, skumfiduser og pandekager, og en mørketur i efterårsnatten for dem der har lyst.

gs

FAKTA

Nat i naturen

  • Tidspunkt: Lørdag 17. oktober kl. 15 - søndag morgen efter morgenmaden
  • Adresse: Karpenhøj Naturcenter, Dragsmurvej 12, 8420 Knebel
  • Medbring: Sovepose og liggeunderlag
  • Pris 250 kr. for voksne, børn u. 15 år 125 kr.
  • Book på nationalparkbooking.dk

Publiceret 03 October 2020 21:30