'Hurra' for Jacob Morild 20. oktober kl. 19.30 på Kulturloftet i Ebeltoft. Pressefoto

'Hurra' for Jacob Morild 20. oktober kl. 19.30 på Kulturloftet i Ebeltoft. Pressefoto

Hurra for Jacob Morild

Syddjurs Teaterforening jubler og råber hurra

Teater "Hurra er et ord, man ikke så gerne må råbe højt i kor for tiden, selv om vi kunne trænge til det - corona. Smitterisikoen er for høj. Så meget mere vil vi dog i Syddjurs Teaterforening på skrift juble ordet, fordi det endnu engang er lykkedes os at få den kendte skuespiller og satiriker Jacob Morild til at spille forestillingen 'Hurra', skriver Helle Fibiger, Syddjurs Teaterforening, i en pressemeddelelse.

Grine eller græde?

Jacob Morild har ofte tidligere besøgt Syddjurs Teaterforening.

"Og vi kender ham som den, der snart optræder i præstekjole, snart i underbukser. Hver gang har han en ny pointe: Så er der en ny regering…eller er der bare andre ansigter på de samme fejltagelser?"

Solen skinner og fuglene fløjter…ja, men ka' de egentlig andet? Skal man grine eller græde over verdens tilstand…og hvis man gør begge dele samtidig, er det så kriminelt krænkende - og i så tilfælde; for hvem?

Fejrer 20 års jubilæum

Jacob Morild er skuespiller, satiriker, instruktør, dramatiker m.m.m.

Han er flere gange nomineret til Reumert-prisen, og med 'Hurra' fejrer han sit 20 års jubilæum som leder af Danmarks eneste, faste cabaretscene, Cafe Liva, ved atter engang at tage temperaturen på Danmark og danskerne - men er det egentlig noget at råbe HURRA for? - Og hvorfor ikke?

'Hurra' - Cabaret med Café Liva - spiller 20. oktober kl. 19.30 på Kulturloftet i Ebeltoft.

Billetter kan købes på www.syddjursteaterforening.dk.

gs

Publiceret 09 October 2020 12:00