Ældre Sagen, Rosenholm inviterer nu til aktiviteter i efteråret.

Ældre Sagen, Rosenholm inviterer nu til aktiviteter i efteråret.

Ældre Sagen inviterer til gratis arrangementer i efteråret

Rosenholm Bestyrelsen for Ældre Sagen, Rosenholm indbyder til tre gratis arrangementer i løbet af efteråret.

Torsdag 12. november klopkken 17 til ca. 20 serveres der stjerneskud med en øl, vin eller vand for maksimalt 30 personer, hvorefter der lægges op til dialog om Ældre Sagens aktiviteter. Skal der laves demenscafé for pårørende, skal der laves spil sammen og syng sammen arrangementer, skal der arbejdes med ”Det gode seniorliv”, Ældrepleje. Mindfulness, Klimaforandringer – hvad er sandt, og hvad er falsk eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan tages op, og hvordan det tilrettelægges," skriver Ældre Sagen, Rosenholm i en pressemeddelelse

Humor på film

Tirsdag 17. november klokken 15.30 inviterer afdelingen 70 personer i biografen Kombi, hvor den humoristiske film ”Madklubben” vises. Ældre Sagen giver en lille sandwich, vand, kaffe med lidt sødt med ind i biografen. Maden bliver serveret portionsanrettet. Dette tilbud er finansieret af ”Sommerpakken”, og alle fra 65 år er velkomne.

Foredrag og tapas

Onsdag 25. november kl. 19 inviterer Ældre Sagen til et spændende foredrag med Ole Ankjær Madsen om Caminoen i Spanien, hvor han har vandret adskillige gange.

Efter foredraget klokken cirka 20 serveres portionsanrettet tapas med en øl, vin eller vand og kaffe med lidt sødt, mens foredragsholderen spiller guitar og synger et par sange for os fra Spanien. Dette arrangement er ligeledes finansieret af ”sommerpakken”, og alle fra 65 år er velkomne.

Det seneste halve års tid har Ældre Sagen, Rosenholm kun kunnet tilbyde begrænsede aktiviteter, og derfor håber foreningen, at rigtig mange vil melde sig til de tre gratis tilbud. Der lægges naturligvis stor vægt på at spritte af, holde afstand og i det hele taget overholde de gældende retningslinjer i forhold til corona.

SC

Publiceret 25 October 2020 10:30