Norddjurs borgmester Jan Petersen (S) tydeligvis berørt af Aalsrode Tømrerfirmas konkurs og ikke mindst konsekvenserne for de mange ansatte. Arkivfoto

Norddjurs borgmester Jan Petersen (S) tydeligvis berørt af Aalsrode Tømrerfirmas konkurs og ikke mindst konsekvenserne for de mange ansatte. Arkivfoto

Norddjurs borgmester berørt af Aalsrode Tømrerfirmas konkurs

Jan Petersen begræder den 111 år gamle Norddjurs virksomheds økonomiske deroute

Af
Lars Norman Thomsen

Nyheden om Aalsrode Tømrerfirma konkursbegæring har gjort indtryk i mange kredse og blandt mange borgere på Djursland. Naturligvis også på borgmesterkontoret hos Jan Petersen (S) på rådhuset i Grenaa.

Netop fordi Aalsrode Tømrerfirma ikke bare er velrenommeret virksomhed og arbejdsplads med 110 ansatte, men også om en af frontløberne i kommunens erhvervsliv og lokalmiljø.

“Det er med stor beklagelse, at et hæderkronet lokalt firma, som Aalsrode Tømrerfirmaet A/S har indgivet konkursbegæring. De har igennem mange år været en større aktiv spiller inden for kommunens erhvervsliv og foreningsliv og har derudover bidraget med over 100 arbejdspladser. Så når en virksomhed af den størrelse lukker, har det selvfølgelig betydning for lokalsamfundet. Som kommune vil vi hjælpe i den situation, firmaet står i, og helt konkret er vi lige nu i dialog med dem omkring vores samarbejdsprojekter samt ansatte i virksomheden, som måtte blive berørt af konkursbegæringen,” udtaler Jan Petersen i en pressemeddelelse.

Konkret er Norddjurs Jobcenter klar til at rykke ud. Jobcentret er i kontakt med virksomheden og de relevante arbejdsløshedskasser.

"Der vil blive sat ind over et bredt felt, da konkursbegæringen kommer til at berøre manges jobsituation," noterer Norddjurs borgmesteren.

Publiceret 30 October 2020 15:14