Mød Kirsten Normann Andersen på utraditionel vis mandag til 'drive-in' fyraftensmøde på den gamle Festplads i Ebeltoft. Foto: Steen Brogaard

Mød Kirsten Normann Andersen på utraditionel vis mandag til 'drive-in' fyraftensmøde på den gamle Festplads i Ebeltoft. Foto: Steen Brogaard

Drive-in: Tag bilen på nakken og mød MF'er på den gamle festplads i Ebeltoft

SF Syddjurs er mandag klar med et Corona-venligt drive-in fyraftensmøde med Kirsten Normann Andersen

Af
Lars Norman Thomsen

Traditionelle politiske komsammener er ikke mulige i disse Corona-tider, så derfor må partierne tænke helt anderledes.

SF Syddjurs gør det mandag 23. november, når partiforeningen arrangerer et 'drive-in' fyraftensmøde på den gamle Festplads på Nørreallé 4 i Ebeltoft.

Her kommer folketingsmedlem Kirsten Normann Andersen, folketingsmedlem for Socialistisk Folkeparti i Østjyllands Storkreds, forbi i sin bil og præsentere et oplæg om sundheds- og ældrepolitikken.

"Vi er alle påvirket af Corona. For mange, specielt ældre på plejehjemmene, har det betydet begrænsninger af besøg og kontakt med familien og pårørende. Minkavlerne har lidt store tab. Alle tiltag er sat i gang for at beskytte os. Kirsten vil komme med sit bud og SF´s politik på områderne og efterfølgende er der mulighed for at stille spørgsmål," lover tidligere byrådsmedlem Jens Rasmussen, Dråby, partisekretær i SF Syddjurs.

Så Parkér bilen mandag kl. 16.30 på den gamle festplads, tag kaffe med og deltag i et noget særegent politisk møde, hvor du kan lytte til Kirsten Norman Andersen via din bilradio.

Publiceret 19 November 2020 15:30