IF Mols, IF Midtdjurs og Sivested får ekstra støtte

OK giver spejdere og idrætsforeninger 30 procent ekstra i sponsorstøtte, så de får hjælp til at komme igennem coronakrisen

sport og fritid Der skulle have stået godt henholdsvis 54.000 kroner, 17.000 kroner og knap 11.000 kroner på sponsorchecken til modtagerne. Men OK har denne gang valgt at lægge 30 procent ekstra oveni, så IF Mols, IF Midtdjurs og Sivested spejderne får ekstra økonomisk hjælp til at klare sig igennem denne udfordrende tid.

"Vi har en trop på cirka 45 spejdere fra syv til 16 år," siger medlem af grupperådet Flemming Lassen fra Sivested spejderne og han fortæller videre:

"Vi kan glæde os over, at vi har fået mange nye spejdere, og der har været et rigtigt stort fremmøde. Vi bruger vore sponsorpenge til at skabe aktiviteter, til materialer og yder tilskud til lejrture. Så vi er ekstra glade for de ekstra 30 procent OK har vlagt at støtte med i år."

Glade idrætsforeninger

Formanden for IF Midtdjurs fodboldafdeling Lars Norman Thomsen fortæller:

"Vi har ca. 300 medlemmer i fodboldafdelingen, og her af er cirka 75 procent børn og unge spillere under 25 år. Vi er en breddeklub med plads til alle fra elite til old boys. Vi har mistet omkring 25.000 kroner på grund af nedlukningen, og vi havde budgetteret med 15.000 kr. i år fra aftalen med OK og SuperBrugsen, men vi fik mere end 8.000 kr. ekstra, så det er vi meget glade for."

Kasserer Inge Boie fra IF Mols fortæller:

"For IF Mols er det meget vigtigt at være med i OK-aftalen. Pengene er med til, at vi i foreningen stadig kan holde kontingenterne nede, så alle har mulighed for at være med. Støtte forskellige aktiviteter for børn og unge, holde hånden under trængte afdelinger og blandt andet give buskørsel til stævner og tur til badeland."

Nu har IF Midtdjurs fodboldafdeling modtaget godt 23.000 kr. Håndboldafdelingen i IF Midtdjurs har modtaget et tilsvarende beløb. Og spejderne i Sivested har modtaget næsten 14.000 kr. og så var der godt 71.000 kr. til IF Mols. Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og SuperBrugsen i Ryomgaard, Dagli'Brugsen i Nimtofte, Tved og Vrinners, der udbetaler pengene.

mj

Publiceret 29 November 2020 16:00