Ejendommen på Ebeltoftvej 54 har gennemgået en gedigen overhaling, siden de nye ejere overtog huset i sommer. Pressefoto

Ejendommen på Ebeltoftvej 54 har gennemgået en gedigen overhaling, siden de nye ejere overtog huset i sommer. Pressefoto

Fuldt hus i Feldballes nye erhvervscentrum

Stenene er lagt til et solidt fundament for Feldballes udvikling

Af
Simon Carlson

Feldballe Der har været heftig aktivitet i Ebeltoftvej 54, siden Flemming Gerhardt-Pedersen og Søren Borel overtog ejendommen.

Både ind- og udvendigt er bygningen istandsat med nyt tag, nye vinduer og en renoveret facade, mens husets oliefyr er skiftet ud med en mere grøn energikilde. Samtidig er huset blevet indtaget af forskellige virksomheder, så der nu er fuldt hus i lejemålene og dermed gang i det nye erhvervscentrum. 

"Vi er meget glade for den varme velkomst vi har fået af områdets borgere, og vi er glade for at være en del af det lokale miljø – et lokalmiljø der gang på gang har markeret sig ved stærke fællesskaber, virkelyst og initiativ," lyder det fra Flemming Gerhardt-Pedersen og Søren Borel.

Ildhu til lokalområdet

Seneste tilføjelse til huset bliver altså Kooperativet, som skal forsøge at skabe fremtidens landsbykøbmand. Det spæder til den i forvejen spændende udvikling i området i og omkring Feldballe.

"Vi synes, at der er tale om et fantastisk spændende koncept, og det er med stor respekt, at vi har kunnet iagttage Kooperativets ildhu og engagement i arbejdet med at realisere drømmen om at få dagligvarehandlen tilbage til byen. Vi er helt overbeviste om, at det bliver en succes. I dag kan man allerede købe lækkert økologisk brød og spændende whisky, vin og specialiteter i vores hus, og inden længe bliver det også muligt at hente sine dagligvarer," konstaterer Flemming Gerhardt-Pedersen og Søren Borel. 

Publiceret 19 February 2021 11:21