Helgenæs: Ulykkelig hundeejer har selv kontaktet ældre ægtepar

Ejeren af den schæferhund, som i går angreb en ældre kvinde i hendes sommerhushave ved Dragsmur meget hårdt, har selv kontaktet familien efter at have set datterens opråb på de sociale medier

Af
Lars Norman Thomsen

"Der findes heldigvis anstændige og ordentlige mennesker," skriver Annette Friese, Silkeborg, fredag aften til Lokalavisen.

Læs her: Helgenæs: Ældre kvinde brækkede skulderen efter angreb fra schæferhund

Torsdag klokken 12.45 blev hendes mor på 80 år angrebet af en løsgående, stor schæferhund, mens hun var ude i haven ved sommerhuset ved Dragsmur for at lufte sin lille hund.

Hendes mand tog sig en middagslur, så der gik et stykke tid, før han erfarede, at hans kone var blevet angrebet så voldsomt af schæferhunden, at hun ikke kunne gå ind i huset ved egen hjælp.

En ambulance blev hidkaldt, og den ældre kvinde blev kørt til Skejby, hvor man konstaterede, at hun havde fået et brud i den ene skulder og andre skader.

Det fik Annette Friese fredag morgen til at bede om hjælp fra Lokalavisen til at finde ejeren af schæferhunden.

Det lykkedes senere fredag.

"Den ulykkelige hundeejer har set opslaget og selv taget kontakt til os. Dermed har mine forældre fået ro i sjælen. Der findes heldigvis anstændige og ordentlige mennesker," roser Annette Friese efter den grimme oplevelse for hendes forældre torsdag lidt over middag.

Publiceret 19 February 2021 20:00