Det ligner en god idé. der efterhånden har rumsteret hos Ole Thomasen i et stykke tid. De første uger af opstarten har således budt på masser af bestillinger, der er langet over disken i Molbogrillen.

Det ligner en god idé. der efterhånden har rumsteret hos Ole Thomasen i et stykke tid. De første uger af opstarten har således budt på masser af bestillinger, der er langet over disken i Molbogrillen.

Når corona lukker ned, slår Molbogrillen dørene op

Tankerne om et nyt spisested i Knebel har været der længe, og nu er der sat handling bag ordene

Af
Simon Carlson

Knebel Idéen har Ole Thomasen efterhånden haft længe. Et spisested mellem Rønde og Ebeltoft, hvor brødflove molboer og turister kan stille sulten, har rumsteret i hovedet, men det var paradoksalt nok coronaens nedlukning, der endelig fik ham til at tage skridtet til oplukningen, og sidste fredag åbnede Ole Thomasen dørene i Molbogrillen i Knebel Bygade.

"Mols er jo blevet overbefolket siden coronaen brød ud, og masser af folk er rykket ud i deres sommerhuse, så tankerne om at lave en grill og et sted, hvor man kan hente dagens ret har været der længe. Faktisk også før corona, men da vi i efteråret kunne se, at nu ville det fortsætte med nedlukning, så besluttede vi, at nu skulle det være," fortæller Ole Thomasen.

Storm af bestillinger

Molbogrillen er indrettet i lokalerne ved siden af værtshuset Tinghulen, som Ole Thomasen også ejer.

Derfor har det været ganske ligetil at indrette den del af bygningen til grillbar. Her har Ole Thomasen tidligere lejet lokalerne ud til andre restauratører, ligesom han også før i tiden selv har drevet et spisested i bygningen.

Der er da også en hel del, der tyder på, at der er et grundlag for et spisested som Molbogrillen. På åbningsdagen var efterspørgslen således ganske overvældende, fortæller Ole Thomasen.

"Der røg over 100 retter over disken, så vi lå fuldstændig vandret i tre timer. Jeg tror, der har manglet noget ordentlig herude, og noget som for eksempel sommerhusejerne har lyst til at tage med sig, hvis man kommer fra Aarhus og kører lidt sent herud på en fredag aften," siger Ole Thomasen.

Starter i det små

Han driver til daglig sin virksomhed Mols Entreprenørfirma, og det er således ikke planen, at Ole Thomasen selv skal stå i Molbogrillen ud over i opstartsfasen til at give en hånd med til at tage imod bestillinger og betaling.

Grillen har i opstarten åben torsdag-søndag fra 16-20. Her bliver man mødt af et ganske kort, men klassisk grill-menukort med blandt andet hjemmelavet sovs til bøfsandwichen og hjemmelavet agurkesalat til hotdoggen.

Lørdag og søndag byder Molbogrillen på dagens ret. Hver søndag er det i opstarten god gammeldags flæskesteg med sovs og kartofler, mens det om lørdagen er skiftende retter.

Når foråret og sommersæsonen nærmer sig, udvides åbningstiderne løbende, ligesom det også vurderes, om menukortet skal se anderledes ud.

"Vi vil hellere åbne stille og roligt nu, i stedet for at risikere, at vi skal til at lukke ned på et tidspunkt. Derfor kører vi her i opstarten lidt, men godt, og så udvider vi forhåbentlig lige så stille, når sæsonen nærmer sig," lyder det fra Ole Thomasen.

Publiceret 06 March 2021 10:00