Lars Østergaard. Pressefoto

Lars Østergaard , Skejby

Direktør og professor er nye repræsentantskabsmedlemmer til lokal bank

djurslands bank Djurslands Bank valgte på sin nyligt overståede ordinære generalforsamling to nye medlemmer ind i bankens repræsentantskab. Det oplyser Djurslands Bank i en pressemeddelelse.

De to nye medlemmer er:

Lars Østergaard, professor, ph.d. og ledende overlæge ved Aarhus Universitetshospital. Lars Østergaard bor i Risskov, men har gennem sin opvækst fået et stort kendskab og tilknytning til Djursland, idet han som helt ung flyttede til Ryomgård og senere blev student fra Grenaa Gymnasium.

Lars Østergaard er uddannet læge fra Aarhus Universitetshospital i 1990 og har siden været tilknyttet Universitetshospitalet; med en afstikker til Grenå Sygehus og The Alfred Hospital i Melbourne. Han afsluttede sin ph.d. afhandling i 1995 og fik i år 2000 suppleret sine titler med en doktorgrad. Siden 2003 har han været ledende overlæge og fra 2008 professor ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet; herunder infektionsmedicinsk afdeling. Han har her i 2020/2021 været en af de førende og mest anvendte eksperter omkring formidling af fakta om COVID-19.

Klaus Skovsen, administrerende direktør for Elkær Gruppen og uddannet cand.merc.aud. og statsautoriseret revisor. Klaus Skovsen bor i Silkeborg men kommer oprindeligt fra Djursland, hvor han også fik sin studentereksamen.

Klaus Skovsen var i en årrække partner hos EY og var i den periode underskrivende revisor for en række pengeinstitutter; herunder også Djurslands Bank. Han har således et indgående kendskab til banken og, ikke mindst, til bankens markedsområde.

Han tiltrådte i 2019 en stilling som administrerende direktør for Elkær Gruppen i Silkeborg, som varetager investeringer m.v. for efterkommerne efter stifterne af Tvilum Møbelfabrik A/S. Han har herudover bestyrelsesposter i Sport 24 A/S, Plantas Group A/S og Bjerringbro-Silkeborg Håndbold A/S.

I forbindelse med bankens ordinære generalforsamling 17. marts blev Klaus Skovsen valgt ind i Djurslands Bank bestyrelse, hvor han samtidigt blev formand for bankens revisionsudvalg.

sas

Publiceret 08 April 2021 08:30