Ørsteds nye spisehus er klar med bedstemormad

Gitte Jensen er sprunget ud som selvstændig og har åbnet 'Bedstes Grill'.

Artiklens øverste billede
Gitte Jensen aka. 'Bedste' ses her sammen med en af sine hjælpere i grillen, Cille. Foto. John Pedersen

Ørsted Er man til god gammeldaws mad, der er lavet helt fra bunden af, så er ’Bedstes Grill’ måske stedet man skal besøge.

Byens nye madhus er åbnet på Rougsøvej 130 i Ørsted, hvor der i mange år var en populær pizza-forretning.

Bag disken – ja og bag gryder, potter og pander i køkkenet – finder man Gitte Jensen, der er sprunget ud som selvstændig.

Navnet ’Bedstes Grill’ var de slet ingen tvivl om. For som Gitte Jensen siger:

”Jeg er jo ’bedste’.

Det var da også hendes børnebørn, der nærmest valgte navnet, fortæller Gitte Jensen.

Bedstemormad

Gitte Jensen fortæller, at hun laver bedstemormad og naturligvis selv skræller kartoflerne. Ikke noget med glaskartofler eller vacuumpakkede kartofler.

Den nyslåede restauratør har været i køkkenet på Tangkær og på Ørsted Kro, ligesom hun også har arbejdet i det pizzeria, der var på adressen Rougsøvej 130 inden det blev til ’Bedstes Grill’.

Den gode bedstemormad omfatter retter som flæskesteg med sovs og kartofler, hamburgerryg eller karbonader med tilbehør, biksemad med spejlæg, mørbradgyde og forloren hare med alt der hører til.

Dagens ret vil der være stor fokus på og Gitte Jensen tror på, at der vil være et stort publikum til netop det tilbud.

Dagens ret bringes naturligvis også ud til kunden.

’Bedstes Grill’ har åbent alle ugens dage med undtagelse af onsdag.

På den daglige menu er der også mere traditionelle retter som pølser med brød, smørrebrød og håndmadder samt forskellige børneretter.

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen