I dag fredag: Atter julemarked i Egegård

Det traditionsrige julemarked ved Egegård måtte vige pladsen i 2020 grundet pandemien, De ved nok, men i år får markedet en renæssance.

Artiklens øverste billede
Egegård tager forskud på julens glædens med fredagens julemarked. Pressefoto

I dag fredag er kommunalvalget et overstået kapitel, og nu glæder store og små sig til den forestående højtid.

Det festlige julemarked ved Egegård måtte sidste år strække gevær og pilles af kalenderen, fordi corona satte en effektiv stopper for større komsammener.

Lige nu er smittetallene godt nok i vækst, men det skulle være sikkert og vist, at fredagens julemarked ved Egegård gennemføres som planlagt i tidsrummet 14.30 – 17.30 i respekt for de restriktioner, der blev meldt ud fra Christiansborg 12. november.

Så den dejlige duft af hjemmelavede æbleskiver, gløgg og brændte mandler vil sprede sig på pladsen. Hyggekroge med bål, salg af pyntegrønt og mulighed for at poppe popcorn vil skabe den rette stemning, og Nissemor vil gå rundt med sin kurv fuld af lækkerier til de søde børn.

Kig også inden døre, hvor der kan købes kaffe og lun kringle i caféen, som endvidere rummer den traditionsrige tombola med fine gevinster. HUSK CORONAPAS. I den nye bygning sælges der smukke kranse og advents/kalenderlys-dekorationer, hjemmegjort bagværk og syltetøj samt fint dekorerede kagehjerter. Lys fremstillet af genbrugsstearin og hjemmestrik til den kolde tid kan ligeledes købes i boderne.

Som noget nyt lanceres der i år et kreativt juleværksted for børn og barnlige sjæle.

Julemarkedet rundes af kl. 17.15 med fællessang og Bregnet Kirkes Børnekor og Ungdomskantori, som synger adventstiden ind.

Nyt: Sognepræst Dorit Wium-Andersen holder juletale. Gode Ord er blevet en fin tradition, og som en stemningsfuld finale tændes julebelysningen på det smukke, gamle lindetræ foran Egegård.

Fredag 19. november 2021 kl. 14:30 - 17:30.

Læs også

Del artiklen