3F Djursland har valgt ny formand

Stefan de Meza Bergholdt er ny formand for Fagligt Fælles Forbund eller 3F Djursland - Djurslands største fagforening.

Artiklens øverste billede
Joan Brøgger takker af som formand for 3 F Djursland ved årsskiftet og giver hvervet videre til Stefan de Meza Bergholdt. Pressefoto

På en ekstraordinær generalforsamling 6. december 2021 blev Stefan de Meza Bergholdt valgt til at tage over som formand efter Joan Brøgger ved årsskiftet.

Stefan de Meza Bergholdt kommer fra en stilling som faglig sekretær på transportområdet i 3F Djursland gennem 7 år.

Joan Brøgger skifter til et job som regionskonsulent i 3F.

Hun har i næsten fire år tegnet afdelingen som formand. Før det var hun næstformand i mere end 8 år hos 3F Djursland.

Hun afløste i sin tid Lydia Callesen som formand.

Joan Brøgger har i mange år været engageret i fagbevægelsen, først som tillidsmand på Sapa i Grenaa gennem 11 år og siden bestyrelsesmedlem i afdelingen. Hun har derudover haft flere poster i både LO/FH (Fagbevægelsens Hovedorganisation), gruppebestyrelsen i PSHR (Privat Service, Hotel og Restauration), ligestillingsudvalg og meget andet.

»Hendes hjerte har altid slået for arbejderbevægelse, ligeberettigelse, retfærdighed, den danske model samt de svage i samfundet. Joan har altid været inkluderende og husket på, at alle skal, med før toget kører,« lyder det i en rosende udtalelse fra den daglige ledelse i 3F Djursland til den snart forhenværende afdelingsformand.

3F Djursland er en fagforening sammenlagt af KAD Grenaa, KAD Randers, KAD Århus, SiD Grenaa, SiD Ebeltoft, SiD Rougsø-Sønderhald, SiD Rosenholm, SiD Midtdjurs, SiD Rønde og RBF Århus Amt.

Den overenskomstdækker arbejdspladser i Norddjurs og Syddjurs.

Læs også

Del artiklen