Region Midtjylland: 107.874 borgere fik booster omkring juletid

Der er ledige tider til vaccination mod COVID-19 på mange vaccinationssteder i Region Midtjylland. Mange steder kan du blive vaccineret inden nytår. 

Artiklens øverste billede
Frem til nytår er der knap 50.000 ledige tider til vaccination mod COVID-19 på vaccinesteder i Region Midtjylland.. (Arkivfoto) - Foto: Lm Otero/Ritzau Scanpix

Hvis du har lyst til at springe ny-vaccineret ind i det nye år, så er der gode muligheder på mange vaccinationssteder i Region Midtjylland. Frem til den 31. december er der knap 50.000 ledige tider i Region Midtjylland.

Alle, der er inviteret til vaccination, kan booke en af de mange ledige tider. Og hvis du allerede har booket tid til vaccination, så kan du ændre din tid og måske blive vaccineret tidligere end oprindeligt planlagt, oplyser Region Midtjylland i en pressemeddelelse.

Vacciner.dk

På vacciner.dk kan du søge efter en ny vaccinetid og uden at afbestille den tid, du allerede har booket.

Du retter din tid ved at logge på vacciner.dk og vælge ’Ret tid’..

Finder du en ny tid, der passer bedre end din oprindelige, bliver du igen bedt om at bekræfte ændringen, før din gamle tid slettes.

Det er vigtigt, at du husker at trykke på den grønne knap ’Bekræft tid’ for at gennemføre din tidsbestilling på vacciner.dk.

Du får du en sms, når din tid er bestilt, samt dagen før vaccinationen, hvis du på borger.dk er tilmeldt NemSMS.

Tempo på

118.539 borgere blev i uge 51 (20. december – 26. december) vaccineret mod COVID-19 i Region Midtjylland. Heraf har 5.017 fået første stik, 5.648 har fået andet stik og 107.874 har fået booster/3. vaccinestik.Læs også

Del artiklen