Elsegårde Camping på listen over årets vildeste bolighandler

Campingpladsen ved Ebeltoft blev sat en halv millioner kroner ned i pris og blev solgt for 2.495.000 kroner.

Artiklens øverste billede
Elsegårde Camping blandt de vildeste bolighandler i 2021, ifølge Boliga.dk . Foto: Home Ebeltoft

Blandt de mange parcelhuse i forstæderne, de toværelses lejligheder i de store byer og idylliske ejendomme langt ude på landet har boligmarkedet i 2021 også budt på handler, der er noget udover det sædvanlige.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Ikke bare én, men to private øer, en kæmpe søfartsskole ved vandet på Fyn, et badehotel på ferieøen Bornholm og en campingplads på Djursland udgør nemlig nogle af de mere sælsomme bolighandler, der er gået igennem i år.

Den ’vilde’ campingplads på Djursland er Elsegårde Camping udenfor Ebeltoft, som i foråret 2021 blev solgt ved at tage en af de mest effektive sælgermetoder i brug: Et nedslag i prisen.

De nye ejere kom til den 1,75 hektar store ferieplads med rum til over 90 campere og 16 ferielejligheder tæt på stranden for 2,42 millioner kroner.

Årets vildeste

Elsegårde Camping er i stald med følgende handler på listen over ’Årets vildeste’:

  • Den 8,3 hektar store Langø, der er forbundet til Langeland via en dæmning, blev solgt i sommer efter kun to uger på det offentlige marked - og blev handlet præcis til den efterspurgte pris på ti millioner kroner.
  • Masnedø Kalv, der ligger i Storstrømmen udenfor Sydsjællands kyst blev også solgt i juni. Her gav finansmanden Per Wimmer 7,3 millioner kroner for den 2,3 hektar store private ø.
  • Badehotellet Stammershalle på Bornholms nordøstlige kyst ramte det offentlige boligmarked i foråret med et prisskilt på 10 millioner kroner.

    Stort set samtidig blev det næsten 1.700 kvadratmeter store ferielogi - inklusiv 15 værelser og en restaurant - solgt for ni millioner kroner.
  • Efter mere end fem år på det offentlige marked blev den historiske søfartsskole, Kogtved Søfartsskole, ud til Det Sydfynske Øhav ved Svendborg i sommer solgt.

    Den kæmpestore ejendom på mere end 1.800 kvadratmeter - samt den godt og vel to hektar store vandkantsgrund - blev købt af ejendomsvirksomheden Humlebo Gruppen for 38 millioner kroner.

Boliga.dk har taget udgangspunkt i de usædvanlige handler, som boligsitet har kendskab til, at der er indgået i 2021. Der er kun medtaget ejendomme, som har været udbudt offentligt til salg.

Læs også

Del artiklen