Kongelig Belønning: Flot afslutning på 43 års arbejdsliv

Eva Mygind, Ryomgård, gik i slutningen af 2021 på pension efter trofaste arbejdsår i Djurslands Bank. Som det sig hør og bør blev hun forleden belønnet med Den Kongelige Belønningsmedalje.

Artiklens øverste billede
Bankdirektør Lars Møller Kristensen overrakte medaljen til Eva Mygind. Foto: Djurslands Bank

Forleden vankede der en kongelig medalje til tidligere servicerådgiver i Djurslands Bank, Eva Mygind, Ryomgård, som gik på pension i 2021.

Eva Mygind kunne tilbage i 2018 fejre sit 40 års jubilæum i Djurslands Bank, og hun valgte derefter at stoppe på arbejdsmarkedet i 2021. Det var bankens filialer i Kolind og Ryomgård, der var omdrejningspunktet i hendes arbejdsliv.

Djurslands Bank indstillede Eva Mygind til at modtage Den Kongelige Belønningsmedalje, som gives for henholdsvis 50 års fortjenstfuld uafbrudt ansættelse i samme virksomhed samt i forbindelse med fratræden efter mindst 40 års uafbrudt ansættelse i samme virksomhed.

Historien bag

Kong Christian 9. indstiftede 4. september 1865 Den Kongelige Belønningsmedalje

Selve medaljen er 28 mm i diameter og findes i fire udgaver, nemlig i forgyldt sølv med krone (B.M.1*), forgyldt sølv (B.M.1), sølv med krone (B.M.*) og sølv (B.M.). Den bærer på forsiden H.M. Dronningens portræt i profil og på bagsiden en krans af egeløv. Den bæres i samme type bånd som Fortjenstmedaljen.

Medaljen forbliver modtagerens ejendom og er normalt uden inskription.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen