Syddjurs Spildevand: Forbrugerne glimrede ved deres fravær

Marianne Als Nielsen og Jan Baarup Jensen tager yderligere fire år i Syddjurs Spildevands bestyrelse. Blot 2,4 procent af forbrugerne stemte.

Artiklens øverste billede
Forbrugerne har genvalgt Jan Baarup Jensen, Ebeltoft ....

Forbrugerne har valgt, hvem der skal repræsentere dem i Syddjurs Spildevands bestyrelse de næste fire år. Det bliver Marianne Als Nielsen og Jan Baarup Jensen, der også har repræsenteret forbrugerne i de seneste fire år.

De bliver dermed de eneste i den nye bestyrelse, som har erfaringer fra den tidligere bestyrelsesperiode. Alle de andre er nye.

Kun 2,4 procent af forbrugerne afgav deres stemme.

Alligevel er bestyrelsesformand Jørgen Ivar Brus Mikkelsen citeret for i den udsendte pressemeddelelse i anledning af valgresultat, at Han er glad for valgdeltagelsen!

»Det er dejligt, at der har været så stor interesse for valget. Det er jo ikke noget, der måler sig med et kommunalvalg, men det er mere end mange andre steder. Det er godt, når vores borgere bliver opmærksomme på, at de har mulighed for indflydelse, og at Syddjurs Spildevand faktisk løser en samfundsmæssigt vigtig opgave,« udtaler Jørgen Ivar Brus Mikkelsen.

I sandhed en præstation at kunne gradbøje valgresultatet på denne måde af Venstres byrådsmedlem, der traditionelt henregnes til højskolefløjen i Venstre Syddjurs.

De tidligere byrådsmedlemmer, Gunnar Sørensen og Kristian Herget blev valgt som henholdsvis 1. suppleant og 2. suppleant.

Medarbejdervalgte

I begyndelsen af marts valgte også medarbejderne deres repræsentanter til bestyrelsen. Her er der tale om udskiftning på posterne. Håndværker Peter Mikkelsen blev valgt som repræsentant for driften og afdelingsleder Jørgen Jakobsen for administrationen. Martin Damgaard, der er IT-ansvarlig, og driftsleder Kathrine Eduard blev valgt som suppleanter.

Mens de fem politisk udpegede i bestyrelsen allerede er tiltrådt, så vil de nyvalgte repræsentanter for forbrugere og medarbejdere først tiltræde ved generalforsamlingen 27. april.

De politisk udpegede er Jørgen Ivar Bruus Mikkelsen (V), Jens Bjørn Andersen (V), Lars Erik Sørensen (Alternativet), Bjarke Jensen (B) og Kristian Damsgaard (C).

Syddjurs Kommune ejer Syddjurs Spildevand A/S 100 procent.

Kun borgmester Michael Stegger Jensen (S) har taleret på generalforsamlingen. Han taler på vegne af hele Syddjurs Byråd, der kan overvære generalforsamlingen, men må holde tand for tunge.Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen