Lukning af Djurslands Bank i Kolind en skrøne

Bankdirektør Lars Møller Kristensen, Djurslands Bank, afviser pure, at det har været i støbeskeen at lukke bankens afdeling i Kolind.

Artiklens øverste billede
Bankdirektør Lars Møller Kristensen, Djurslands Bank, afviser pure, at bankens afdeling i Kolind er på vej til at lukke. »Det har intet på sig,« siger Lars Møller Kristensen.

»Rygterne om min død er stærkt overdrevne,« er et meget benyttet citat som tillægges Mark Twain.

Citatet er aktuelt at fremhæve, når det gælder rygtet om Djurslands Banks Kolindafdelings snarlige lukning.

Det har verseret på rygtebasis i lokalområdet i et stykke tid, men der er ikke realiteter bag, forsikrer bankdirektør Lars Møller Kristensen, Djurslands Bank.

»Jeg er selv blevet konfronteret med rygtet, men jeg har spurgt vores lokale folk i Ryomgård og Kolind, og her har man hørt om det,« siger Lars Møller Kristensen.

»Det har imidlertid intet på sig, at vi vil lukke vores afdeling i Kolind, og for den sags skyld heller ikke i Ryomgård. Det har aldrig været drøftet.«

Nye åbningstider i 2019

Lars Møller Kristensen siger, at historien muligvis er opstået, fordi man i Djurslands Bank tilbage i 2019 skar åbningstiderne til i både Ryomgård og Kolind.

»Dengang besluttede vi at holde åbent i Kolind to dage om ugen og i Ryomgård tre, men der lå på ingen måde i det, at vi på et tidspunkt ville lukke helt ned,« siger Lars Møller Kristensen.

Åbningstiderne/træffetiderne i henholdsvis Kolind og Ryomgård er således:

  • Mandag Kolind 10-16 (8-18 efter aftale)
  • Tirsdag Ryomgård 10-16 (8-18 efter aftale)
  • Onsdag Ryomgård 10-16 (8-18 efter aftale)
  • Torsdag Ryomgård 10-16 (8-18 efter aftale)
  • Fredag Kolind 10-16 (8-18 efter aftale)

Der var lagkage fra Djurslands Bank til kaffen, da Kolind & Oplands Distriktsråd forleden afviklede sin generalforsamling.

Et signal om, at rygterne om en lukning i Kolind er stærkt overdrevne.

På generalforsamlingen blev i øvrigt Torben ’Tjørn’ Jensen nyvalgt til bestyrelsen i Kolind & Oplands Distriktsråd. Han er også formand for SuperBrugsens Kolinds bestyrelse.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen