Carsten Mikkelsen har i 25 år bidraget med kloge hænder hos Vahle A/S

Artiklens øverste billede
Dørproducenten Vahle i Mørke snedkererer døre til både nyt og gammelt byggeri. Forleden kunne en af virksomhedens medarbejdere, Carsten Mikkelsen, fejre 25 års jubilæum som ansat ved Mørke virksomheden. Arkivfoto

Carsten Mikkelsen kunne 7. april 2022 fejre 25 års jubilæum som medarbejder hos Vahle A/S i Mørke.

Han blev i de unge år udlært som snedker på Mols. Efter nogle år på Mols agerede han i en årrække som globetrotter og sugede til sig hos mange arbejdspladser i det store udland.

Midt i firserne arbejde han som murer i Japan, og derefter fulgte flere år med skibsaptering, hvor han som snedker byggede krydstogtskibe, bl.a. to krydstogtskibe i Valencia i Spanien, et i Bremerhaven i Tyskland og et i Turku i Finland.

I 1997 vendte Carsten Mikkelsen permanent hjem til Mols efter et ophold iNorge, hvor han i en årrække havde arbejdet som tømrer.

Hos Vahle A/S har jubilaren de sidste mange år arbejdet i virksomhedens slutmontering.

Skudsmålene fra virksomheden til jubilaren er mere end fine:

»Carsten Mikkelsen er garant for, at Vahle leverer høj kvalitet - hver gang. Han er vores alderspræsident, og han har heldigvis valgt at fortsætte sit arbejdsliv, selvom han kunne gå på pension. Vi sætter stor pris på Carsten Mikkelsens rolige, omhyggelige og arbejdsomme tilgang til snedkerfaget. Han repræsenter i sandhed vores udsagn om, at ’det er kloge hænder der arbejder’ hos Vahle.«

I fritiden er Carsten Mikkelsen optaget af gamle biler og istandsættelsen af disse. I de seneste år er vandring begyndt at fylde mere og mere for ham, og det er blevet til flere ture rundt i Skandinavien.

Stort stort tillykke med de 25 år hos Vahle A/S.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen