Hvad forstår kvinder sig på investeringer og udbytteaktier?

De to kompagnoner i Moneypenny & More Linnéa Schmidt og Ann-Christina Lykke Motzfeldt, som bor i Rønde, har siden 2016 inspireret mere end 100.000 følgere på Facebook og delt viden om både investeringsstrategi og økonomiske dispositioner. Nu er duoen bogaktuelle.

Artiklens øverste billede
Linnéa Schmidt (tv.) og Ann-Christina Lykke Motzfeldt som bor i Rønde, er investeringshajer med mere end 100.000 følgere på Facebook. I denne uge udgiver de bogen ’Derfor elsker jeg udbytteaktier’. Pressefoto

»Jeg startede med at investere tilbage i 2008, hvor markedet var helt i bund efter finanskrisen. Ud fra en enkelt anbefaling blev jeg nysgerrig og købte min første bog om aktier og slugte den på rekordtid. Derefter kastede jeg mig ud i den første investering i 2008 og er sidenhen bare blevet mere og mere bidt af dét,« fortæller Ann-Christina Lykke Motzfeldt.

Hun bor i Rønde sammen med min mand og 3 bonusbørn.

Nu er Ann-Christina Lykke Motzfeldt sammen med Linnéa Schmidt aktuelle med bogen ’Derfor elsker jeg udbytteaktier’, hvor de forklarer, hvorfor investering i udbytteaktier er en god idé, og hvordan man kan gribe opgaven an.

De to er kompagnoner i Moneypenny & More og har siden 2016 inspireret mere end 100.000 følgere på Facebook og delt viden om både investeringsstrategi og økonomiske dispositioner.

Fælles for de ca. 100.000 følgere er, at de alle er kvinder, der selv vil have styr på deres økonomiske liv og opnå den frihed, der følger med – en frihed der kan bruges til at forfølge drømme eller til at fravælge en dårlig chef eller et ulige parforhold, uden det bliver økonomien, der bestemmer om det er muligt.

Ann-Christina Lykke Motzfeldt er selvstændig Art Director (AD’er) med eget reklamebureau A FAIR AGENCY og derudover altså en stor investeringsentusiast siden 2008.

På Malten

Ann-Christina Lykke Motzfeldt og Linnéa Schmidt er aktuelle med deres nye bog torsdag 28. april, hvor de tilmed besøger Maltfabrikken med deres foredrag om, hvordan man selv kommer i gang med at investere. Og foredraget er ikke kun for kvinder.

Budskabet er, at investering i aktier er for alle: mænd som kvinder, unge som gamle. Det er aldrig for sent at tage kontrol over sin egen økonomi, og jo tidligere man starter, jo mere får man ud af renters rente-effekten.

Forklarer begreber

Med foredraget vil de to investeringskloge kvinder aflive de gamle investeringsmyter og fortælle, hvad der motiverer dem selv til at investere. De kommer omkring basis indenfor investering og forklarer på en let forståelig måde, hvad de mange begreber betyder – for eksempel værdipapirer, aktier, fonde, depoter, investeringsforeninger.

De vil også fortælle om, hvilke platforme man kan handle fra, og hvordan man kan komme i gang på en nem måde. De kommer ind på, hvorfor det er vigtigt at diversificere og tænke over sin risikoprofil og fortæller også kort om beskatning af aktier.

Foredraget er gratis for alle medlemmer af netværket Kabelklubben, mens der er betaling for ikke-medlemmer. Tilmelding foregår via mail til event@maltfabrikken.dk, og betaling sker ved indgangen.

’Derfor elsker jeg udbytteaktier’ udgives på Skriveforlaget, der har adresse i Hillerød.

Adresseavisen følger senere op med et interview med Ann-Christina Lykke Motzfeldt efter bogudgivelsen.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen