Stegger tager turen til Hornslet på tirsdag

Næste stop på borgmesterens månedlige 'round about' i Syddjurs Kommune er Hornslet.

Artiklens øverste billede
Michael Stegger Jensen siger selv, at han som den eneste fuldtidsansatte politiker også bør være den, der tager ud og besøger alle hjørner af kommunen. Næste stop er Hornslet. Pressefoto.

Fjerde stop på borgmester Michael Stegger Jensens rundtur i Syddjurs Kommune er Hornslet, som han besøge tirsdag 3. maj.

Hornslet er kommunens 2. største by, og er i så voldsom vækst, at den næsten er ved at vokse sig selv over hovedet. Det har krævet, og gør det stadig, at kommunens administration holder tungen lige i munden, og at der træffes politiske langsigtede beslutninger, så udviklingen af byen bliver bæredygtig.

Dagens program

Når borgmesteren flytter sit kontor ud til forskellige lokalområder i kommunen, er der en fast skabelon. En kombination af virksomhedsbesøg, snak med lokale repræsentanter, åbent kontor og sen gåtur.

Således også i Hornslet.

Dagens program starter byder på blandt andet virksomhedsbesøg ved Sweetkitchen engros ApS, som er nordens største importør og webshop af engrossalg af kage og bageprodukter.Der bliver også tid til at mødes med Hornslet Handel og Kulturgrunden, og traditionen tro vil der også være bent kontor og en walk-and-talk.

Dagens program er:

Kl. 08.00-09.45: Virksomhedsbesøg hos Sweetkitchen Engros Aps, Sletten 6.

Kl. 10.0-12.00: Åbent kontor. Bykontoret, Tingvej 18. Kig forbi og få en dialog med Borgmesteren.

Eftermiddag: Drøftelser med og besøg hos lokale aktører, blandt andet Hornslet Handel og Foreningen Kulturgrunden.

Kl. 15.00-17.00: Åbent kontor, Bykontoret, Tingvej 18. Kig forbi og få en dialog med Borgmesteren.

Kl. 17.00-18.30: Walk and talk, start ved Bykontoret, Tingvej 18. Kom og gå en frisk tur med Borgmesteren og få en snak om byens udvikling. Turen går rundt til centrale interessepunkter i området.

Walk and Talk er uformelle gåture for borgere, borgmester og Byrådsmedlemmer i Syddjurs Kommune. Tilmelding er ikke nødvendig og alle er velkomne.

Det næste besøg i rækken er den 7. juni i Ebeltoft

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen