Ingen konkrete planer for Hack Kampmanns prægtige bygning
Der er ingen konkrete planer for nuværende for, hvad Jagtslottet på Kalø skal bruges til efter, at Nationalpark Mols Bjerges sekretariat har slået lejr i Strandhuset.

Hvem der fremover skal få glæde af den arkitektoniske perle, Jagtslottet, som Hack Kampmann (født 6. september 1856 i Ebeltoft, død 27. juni 1920 på Frederiksberg) er mester for, er der ikke truffet beslutning om endnu
Jagtslottet administreres af Naturstyrelsen.
Århus Universitet er fraflyttet lejemålet på Kalø Hovedgård primo april i år.
Nationalpark Mols Bjerges sekretariat, som har haft fremlejet Jagtslottet fra Århus Universitet, har besluttet at de fraflytter Jagtslottet og etablerer sekretariat/administration i Strandhuset ved p-pladsen ved Kalø Slotsruin.
»Vi er i Naturstyrelsen i gang med overvejelser om, hvad der skal ske med de ledige bygninger på Kalø. Der er ingen konkrete planer for nuværende,« skriver Skovridder Peter Brostrøm i en mail til Adresseavisen på avisens forespørgsel.
1898-99
Jagtslottet er opført i årene 1898-99 til Martin Johan Jenisch, når han kom fra Tyskland med familie, gæster og tjenestefolk. Arkitekt Hack Kampmann arbejdede sammen med maler og dekoratør Carl Hansen Reistrup om bygningen.
De to står også bag Toldboden, Marselisborg Slot og Aarhus Teater i Aarhus.
Jenischslægtens tyske tilhørsforhold fik en skæbnesvanger betydning, da 2. Verdenskrig kom. Efter besættelsen blev al fjendtlig tysk ejendom i Danmark konfiskeret af den danske stat.
Kalø havde været i slægtens eje siden 1824. I 1945 var det slut.