Ny dagstilbudsleder med norske aner og rig på uddannelser

Dagtilbud Hornslet Vest, der består af Børnehusene Bækdalen og Ågården, får rutinerede og velpolstrede med uddannelser, Tore Knudsen som ny chef fra næste månedsskifte.

Artiklens øverste billede
Tore Knudsen, starter 1. juni som ny leder af dagtilbud Hornslet Vest, der består af Børnehusene Bækdalen og Ågården.

Et enigt ansættelsesudvalg har indstillet til Per Viggo Larsen, Børn og læringschef ved Syddjurs Kommune, at Tore Knudsen, 55, ansættes som ny leder af dagtilbud Hornslet Vest pr. 1. juni 2022.

En opfodring Per Viggo Larsen ikke har været sen til at efterkomme.

Blandt 15 ansøgere blev Tore Knudsen foretrukket.

Den nye chef har de seneste små fire år været ansat som leder for Børnehuset Tørring og Naturbørnehaven Myretuen i Hedensted Kommune og møder op i Hornslet med en pæn portion ledererfaring.

Det stod imidlertid ikke skrevet over hans vugge, at han skulle ende som leder af dagtilbud i Hornslet Vest 55-56 år senere. Det vidner hans cv om.

Elektroingeniør og økonom

Tore Knudsen, der er født og opvokset i Norge, uddannede sig nemlig i de unge år som elektronikingeniør og bedriftsøkonom, inden han i 1990 flyttede til Danmark, hvor han senere uddannede sig som pædagog på Jydsk Pædagog Seminarium i Århus.

Siden 2004 har han arbejdet som leder i forskellige dagtilbud i Aarhus Kommune og senest altså i Hedensted Kommune. Tore Knudsen har undervejs polstret sine uddannelser og viden yderligere med forskellige lederuddannelser – senest har han gennemført en diplom i ledelse i 2019.

Den kommende mand i lederstolen i Hornslet Vest, der består af Børnehusene Bækdalen og Ågården, bor i Tranbjerg, hvor han bruger fritiden på at holde sig i form, hygge med familien og spille musik con amore.

Han er far til fire, men næste generation har forladt de hjemlige kødgryder.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen