Bidrag med din ærlige mening om handelslivet i Hornslet

Hornslet Handelsstandsforenings medlemsbutikker er i fuld gang med at at gennemføre en kundeanalyse med hjælp fra konsulentfirmaet ConTra Denmark.

Artiklens øverste billede
Sammenholdet er det stærkeste hold, også i Hornslet, hvor handelslivet og byen i det hele taget beder om input fra kunder og borgere i bred forstand i en kundeanalyse, som kan besvares digitalt på fem minutter. Foto: Lars Norman Thomsen

Hvis du ikke allerede har gjort det, så brug fem minutter af din tid efter morgenkaffen, mens du slikker sol eller i aftenskumringen til at fortælle din ærlige mening om handelslivet i Hornslet.

Hornslet Handelsstandsforening er i fuld gang med at gennemføre en kundeanalyse i byen. Finansieringen af analysen kommer fra Syddjurs Kommune og gennemføres af ConTra Denmark.

Hvis vi skal udvikle os som by og som handelsliv, er det vigtigt med input fra mange mennesker, så vi får et billede af, om vi gør det godt nok.

Rebecca Vinther Jacobsen

Analysens formål er at afdække kundernes købsmønstre, kundernes oplevelse af Hornslet som handelsby, og deres oplevelse af den enkelte butik/café/restaurant/ servicevirksomhed.

»Store dele af handelslivet, klinikker, caféer, erhverv og mange andre bakker op, og der er enighed om at spørge dem, vi alle er afhængige af, hvordan de ser på os. Hvis vi skal udvikle os som by og som handelsliv, er det vigtigt med input fra mange mennesker, så vi får et stærkt og brugbart billede af, om vi gør det godt nok,« siger Rebecca Vinther Jacobsen, indehaver af Skobox i bymidten på 21. år.

Simpel øvelse

Kunderne kan digitalt og anonymt besvare spørgsmålene i kundeanalysen.

»Vi håber på mange klare svar fra så mange som mulige. Der er ingen præmier for at være med, men det tager heller ikke lang tid at besvare spørgsmålene,« understreger Rebecca Vinther Jacobsen.

Det er en såkaldt bred vifte af spørgsmål, som kunderne skal besvare: Oplever du god betjening? Hvordan er serviceniveauet i butikken? Matcher vareudvalget dine behov? Er priserne konkurrencedygtige? Har butikken en stærk bytteordning? Hvordan oplever du personalets faglighed? Møder du butiksejeren ofte? Er han eller hun synlige i butikken?

Når analysen er gennemført, får butikkerne et værktøj både til udvikling af byen og til at gøre den enkelte medlemsvirksomhed endnu bedre.

»For en god ordens skyld vil vi nævne, at svarerne om selve byen vil blive præsenteret på et senere møde, hvorimod svarerne om de enkelte virksomheder alene vil blive givet til ejeren og derfor ikke præsenteres offentligt,« oplyser Hornslet Handelsstandsforening i en generel skrivelse.

En samlet by

Rebecca Vinther Jacobsen ser kundeanalysen som et eksempel på, at Hornslets handelsliv og byen signalerer, at man vil hinanden og være en enhed.

»Jeg mener faktisk, at vi kan se en klar positiv udvikling i den retning, og derfor er det også vigtigt, at mange kunder giver deres besyv med ved at bruge fem minutter på besvarelsen.«

Først efter sommerferien kendes det endelige resultat, og her vil ConTra Denmark arbejde med datamaterialet, så analysen kan præsenteres i en forståelig sammenhæng.Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.