Lene Munk Graversen er klar til the last waltz som centerleder

Mørke Idrætscenter er på jagt efter ny boss. Efter mere end 11 år som centerleder har Lene Munk Graversen besluttet, at det er tid til at prøve noget andet.

Artiklens øverste billede
Lene Munk Graversen stopper som centerleder i Mørke Idrætscenter, når august bliver til september. »Jeg er glad for at kunne sige, at jeg har nydt mine godt 11 år, men også at det er rart for mig, at jeg selv træffer beslutningen om, hvornår det er tid at stoppe.« Arkivfoto

»Jeg har elsket mit job fra første dag, og jeg stopper ikke, fordi jeg på nogen måde er utilfreds, knotten eller sur,« siger Lene Munk Graversen, 55, centerleder i Mørke Idrætscenter i 11 og et halvt år.

31. august stempler hun ud for sidste gang. Hvad hun skal lave fremover, ved hun intet om for nuværende.

»Det er ikke en beslutning, som jeg har taget overilet. Jeg har endevendt tingene oppe i mit eget hovede og sammen med min familie. Derfor er jeg sikker på, at jeg gjorde det rigtige, da jeg i juli afleverede min opsigelse til bestyrelsen.«

Lene Munk Graversen understreger flere gange i løbet af samtalen, at hun stort set altid er gået fløjtende glad til og fra arbejde.

»Det er så vigtigt for mig at sige, at jeg har knuselsket mit job på trods af skæve arbejstider og forventninger til mig om, at jeg også er i Mørke Idrætscenter, når alle andre holder fri.«

Den heldige, der bliver min afløser, kan godt begynde at glæde sig

Lene Munk Graversen

Selvstændigt job

Når den snart forhenværende centerleder skal remse de gode sider ved jobbet op, er der mange.

»Det er et meget selvstændigt job, hvor man har en udstrakt grad af mulighed for selv at sætte sit præg på hverdagen. Det har jeg nydt meget.«

»Dernæst vil jeg fremhæve mit gode samarbejde med bestyrelsen, som selvfølgelig ikke har været den samme i alle godt 11 år. Samtlige bestyrelser har været nemme at komme overens med, og den nuværende er måske toppen, fordi samtlige medlemmer har hver deres spidskompetence inden for håndværk, regler og økonomi og på denne måde har kunnet bidrage til at gøre arbejdet nemmere.«

»Selvfølgelig skal de mange mennesker, der er brugere af faciliteterne også fremhæves. Det har været en fornøjelse at møde dem og være sammen med dem. Mange har jeg jo fulgt fra de var små og til nu, hvor de er unge mennesker, nogle med børn. Flere af dem har været så søde at sige til mig, hvad der nu skal ske, når jeg forlader Mørke Idrætscenter, men de har jo også kun kendt mig.«

37 timer rækker ikke

»Da jeg begyndte i jobbet, var mine børn små og dyrkede masser af idræt i Mørke IF. Nu er de blevet store og er fløjet fra reden. Dem vil jeg gerne have tid til at se lidt oftere, selvom jeg i alle har årene har mødt stor opbakning og forståelse hos min familie, for det er ikke et 37 timers 8 til 16 job at være centerleder,« siger Lene Munk Gravesen, der selv tidligere har spillet håndbold i TRIF og været træner.

Det har hun ikke haft tid til, mens hun har været chef i Mørke Idrætscenter, som løbende er blevet udbygget i hendes tid.

I 2016 kunne man således indvie et nyt 800 kvadratmeter stort springcenter i en spritny tilbygning til den eksisterende hal.

I dag fremtræder det 3.500 kvadratmeter store center med hal og springcenter plus udemiljøet i topform med mange mindre sale, ungdomsmiljø, fitnesscenter og et stort cafeteria med alskens teknologisk isenkram, som gør det oplagt at leje til fester af alle slags, men også til foredragsarrangementer og lignende fra samme skuffe.

Kom frit frem

To fleksjobbere på hver 15 timer bidrager til rengøringen og andre praktiske opgaver og et korps af frivillige Mørkedamer bidrager nogle dage om ugen med at passe cafeteriatet, så Lene Munk Graversen har kunnet tage hjem i et par timer om eftermiddagen for så senere at dukke op igen og være der resten af aftenen.

Driften af og det økonomiske ansvar for cafeteriaet har været hendes i alle årene efter aftale med bestyrelsen.

Samme bestyrelse, der har Finn Platz som formand, har slået stillingen op. Der er ansøgningsfrist 31. august.

»Jeg kan kun opfordre alle, der har lyst til et job, hvor de selv tilrettelægger deres hverdag i Mørkes kraftcenter og mange lokales mødested, ikke kigger på klokken og møder mange spændende mennesker med masser af gejst og motivation til at dyrke idræt, til at sende en ansøgning. Den heldige, der bliver min afløser, kan godt begynde at glæde sig,« forsikrer Lene Munk Graversen.

»Nu ser jeg frem til at kunne være sammen med min mand, når han har fri, og ligeledes i weekenderne. Alt har sin tid, og på et tidspunkt skal man mærke efter, om tiden er kommet, hvor man skal lave noget andet.«

Lene Munk Graversen har tidligere arbejdet i butik og ligeledes i en årrække har været medarbejder hos PR electronics i Følle.

»Hvad jeg skal lave, når jeg stopper, ved jeg ikke endnu. Jeg har ikke tænkt så meget over det, men mon ikke der viser sig nogle muligheder,« griner hun.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.