Seriemordere og kommunalvalg: Er der et link?

Florence McLean ved, hvad der gør mennesker til seriemordere. To socialdemokrater har fået hende til at fortælle om sine iagttagelser.

Artiklens øverste billede
Florence McLean bliver en del af valgkampen i Syddjurs, når hun på Molsskolen onsdag aften fortæller, hvorfor nogle mennesker bliver seriemordere. Arkivfoto

Valgkampen er i fuld gang, og det betyder masser af forsøg på at møde vælgerne på utraditionelle måder.

En af de mere bizarre foregår på Molsskolen onsdag 29. september, hvor to socialdemokrater Lene Straarup, psykolog og KV-kandidat, og Niels Gyldenlund Mikkelsen, regionsrådskandidat, inviterer til foredrag.

Psykolog og forfatter Florence McLean, kendt fra bl.a. podcasten Mørkeland, vil fortælle om sin forskning under overskriften »Seriemorder - mennesket bag monsteret«.

Florence McLean har med udgangspunkt i FBI’s profileringsmetode interviewet 34 seriemordere med tilsammen hundredvis af menneskeliv på samvittigheden.

Hun trækker på sin erfaring fra sit samarbejde med FBI (Federal Bureau of Investigation) - USAs nationale sikkerhedstjeneste og forbundspoliti, der efterforsker forbrydelser, som strækker sig på tværs af USA’s forbundsstater.

Den socialdemokratiske duo håber naturligvis, at der også bliver plads til dem efter foredraget, hvis ikke da tilhørerne er blevet så skræmte, at de skyndsomt forlader Molsskolen for at komme hjem i sikkerhed.

Foredraget er arrangeret af Lene Straarup, der er tidligere kollega til Florence McLean.

Arrangementet er gratis og begynder klokken klokken 19.30.

Læs også

Del artiklen