KV21: Socialdemokrat kigger til Kolind med hoppepuden under armen

Ole Sønderskov Hansen er i fuld gang med at føre valgkamp. Næste søndag er han at finde i bybilledet i Kolind medbringende en hoppepude.

Artiklens øverste billede
Mød Socialdemokratiets medlem af PUK-udvalget, Ole S. Hansen, ved SuperBrugsen i Kolind søndag 17. oktober. Pressefoto

Socialdemokratiet har en rig tradition for at føre valgkamp på gadeplan iført standard outfit’et røde jakker og røde roser i hånden.

En tradition, som byrådsmedlem Ole S. Hansen, S for Sønderskov, vil benytte flittigt i den forestående valgkamp.

Søndag 17. oktober er han at finde på SuperBrugsens parkeringsplads i Kolind, hvor han sågar medbringer en hoppeborg, som børn kan muntre sig på, mens han taler seriøst med deres forældre eller bedsteforældre.

»Vi vil gerne i tale med borgerne i byen og selvfølgelig børnefamilier. Derfor medbringer vi en hoppepude, som vi stiller op. Tanken er, at mens forældrene får en snak, kan børnene hygge sig på hoppepuden. Alle er velkomne i alle aldre uanset partifarve. Men hoppepuden er reserveret til børnene,« lover det socialdemokratiske byrådsmedlem.

Det socialdemokratiske hold udgøres af en trio, idet borgmesterkandidat Michael Stegger Jensen og den purunge og debuterende Sidse Graarup Vangsted, Pindstrup, også deltager.

»Vi håber, at mange vil møde op og bl.a. tale med os om renovering af skolen, cykelsti mellem Rostved og Kolind, byudvikling i centrum af Kolind, solcelleparker i kommunen og kommunens generelle udvikling,« lyder det fra Ole S. Hansen.

Hos Socialdemokratiet er valgkampstrategien ellers, at hver kandidat primært udfolder sig i sit nærområde, finkæmmer dette og ikke sniger sig ind på andres domæner. Det har tidligere skabt intern polemik i partiet, fordi den uskrevne regel ikke blev overholdt af alle i takt med, at valgkampen blev intensiveret.

»Det er let nok at finde venner i politik. Bare ikke i sit eget parti,« som afdøde Svend Auken sagde det og om nogen erfarede det.

For det er i virkeligheden partikammeraterne, man konkurrerer mest med om magt og karrierer.

Socialdemokratiet har imidlertid ingen kandidat i 8560 Kolind, så her har Ole S. Hansen, som bor i Mørke, som en anden James Bond fået licens til at udfolde sig.

Ole S. Hansen er ikke kendt som en politisk hoppebold, men har måske i denne byrådsperiode været den, der har været mest politik i på det socialdemokratiske hold, og den som flest gange har været i clinch med partiet Venstre i byrådssalen.

Ole S. Hansen og kompagni er at finde ved Superbrugsen i tidsrummet klokken 13-15.

Læs også

Del artiklen